MasterChef: Ο Γιώργος προβλέπει τους νικητές του ριάλιτι μαγειρικής
Media

MasterChef: Ο Γιώργος προβλέπει τους νικητές του ριάλιτι μαγειρικής

Η αποχώρηση του Γιώργου από το MasterChef, άναψε φωτιές στο σπίτι. 

Ο ίδιος, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και μοιράστηκε τα όσα έζησε αλλά και το ποιον θα ήθελε να δει νικητή.

Τι σε δυσκόλεψε στην τελευταία δοκιμασία;
Με δυσκόλεψε περισσότερο το γεγονός ότι δεν έχω εμπειρία επάνω σε γλυκά. Όχι ότι πέρα από αυτό έχω πολλές εμπειρίες, αλλά το γλυκό ακόμα περισσότερο ως παρασκευή στο σύνολο.
Πώς νιώθεις;
Είναι λίγο περίεργο, γιατί είμαι σε μια φάση που θέλω να δημιουργήσω κάτι δικό μου στον τόπο μου. Θα προσπαθήσω να επικεντρωθώ σε αυτό. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί, αλλά ελπίζω να βοηθήσει η συμμετοχή μου στο παιχνίδι όλο αυτό.

Αυτός ήταν και ο αρχικός λόγος που μπήκες;
Εξαρχής είχα δηλώσει ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου το χρηματικό έπαθλο. Εγώ ήθελα να πάρω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσα μέσα από αυτό. Δεν έχω δηλώσει ποτέ, ούτε πρόκειται να δηλώσω ποτέ στη ζωή μου, σεφ. Όσο ζει κάποιος μαθαίνει και γίνεται καλύτερος.

Τι θα κρατήσεις από τον κ. Κουτσόπουλο;
Αρχικά θα κρατήσω την αφοσίωση του σε αυτό που κάνει και το κάνει καλά. Επίσης, τη μεταδοτικότητα του. Μπορεί να μη μίλαγε πολύ συχνά στους δικούς του παίκτες, αλλά ήταν ουσιαστικό αυτό που έλεγε και πιστεύω ότι είναι ικανός να μαντέψει ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Πιστεύεις ότι θα είναι από την ομάδα του;
Έτσι με έκανε να πιστέψω και το στηρίζω θα ήθελα πάρα πολύ να είναι ο Αλέξανδρος ένας από αυτούς που θα φτάσουν στον τελικό, αλλά πιστεύω ότι ο Χρήστος έχει την ταπεινότητα και τη θέληση να το παλέψει και να πάει μέχρι τον τελικό.
Άφησες ένα γράμμα πίσω στα παιδιά.
Είναι έντονη η συναισθηματική φόρτιση και όλοι νομίζω ότι έχουμε έμπνευση εκείνη τη στιγμή, λέει στο 7 μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved