Media

Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θα έκανα ποτέ πλαστική και αν το κάνω ποτέ να με μουτζώσετε»

Gossip-tv Team

Αυστηρή και πολύ απόλυτη στα θέλω της και τα πιστεύω της εμφανίστηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Έλα χαμογέλα η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα τονίζοντας: «Δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον στη ζωή αν δεν υπήρχαν ανεκπλήρωτοι έρωτες. Δεν επιτρέπω όμως να έχω ανεκπλήρωτο έρωτα στη ζωή μου. Μία φορά ζούμε, εγώ θα του πω ‘εγώ άνθρωπέ μου είμαι ερωτευμένη’. Θα του το πω και ας μη γίνει τίποτα. Δεν μου επιτρέπω ένας έρωτας να μου μείνει απωθημένο».

Επίσης τόνισε: «Θεωρώ τους άνδρες ευνουχισμένους. Οι γυναίκες έχουν σηκώσει μπαϊράκι». Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση της με τον ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου με τον οποίο έχουν μία κόρη, τη Θαλασσινή, όμως δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Η ίδια είπε: «Στη σχέση μου με τον Γιάννη Μποστατζόγλου, ήμουν εγώ αυτή που έκανε το πρώτο βήμα… Έδωσα στον Γιάννη το τηλέφωνό μου, με πήρε μετά από μία εβδομάδα και του είπα άργησες και του το έκλεισα… Ο Γιάννης με κυνηγάει 27 χρόνια. Δεν παντρεύομαι. Με τρομάζουν και σιχαίνομαι ότι πρέπει να βάλω την υπογραφή μουσε αυτά τα ισόβια δεσμά. Είναι μόνο για τη φυλακή, δεν είναι για τη ζωή».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με την κόρη της, η ίδια αποκάλυψε: «Ακολουθώ την κόρη μου σε ό,τι κάνει και την παρακολουθώ σαν να έχω ένα γιγάντιο μάτι… Είμαι αυστηρή με την κόρη μου, όταν τρώει άτσαλα, όταν καμπουριάζει και όταν γυρνάει ξημερώματα στο σπίτι».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να κάνει στο μέλλον πλαστική επέμβαση προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε στη συνέντευξή της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved