Celebrity Travel: Στο Χονγκ Κονγκ με λαμπερούς καλεσμένους ο Νίκος Κοκλώνης
Media

Celebrity Travel: Στο Χονγκ Κονγκ με λαμπερούς καλεσμένους ο Νίκος Κοκλώνης

Αυτή την Κυριακή 24 Mαρτίου στις 17:50 στο OPEN ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με το Celebrity Travel και την παρέα του «Έλα Χαμογέλα» στο λαμπερό Χονγκ Κονγκ.

Ένα ξεχωριστό Celebrity Travel με μια μεγάλη παρέα, γεμάτη ζωντάνια και πολύ γέλιο. Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη θα κάνουν μία βόλτα στη μαγευτική πόλη που θα τους μείνει αξέχαστη. Ο Νίκος θα τους ξεναγήσει στο τεράστιο πάρκο θαλάσσιων θηλαστικών Ocean Park. Θα κάνουν μια ρομαντική βόλτα με το καραβάκι στο υπέροχο λιμάνι της πόλης και θα περπατήσουν στο κέντρο με τις ποικίλες παραδοσιακές ασιατικές αγορές, τα καταπληκτικά καταστήματα ρούχων και ηλεκτρονικών αλλά και τα μοναδικά εστιατόρια και κτίρια.

Όλοι μαζί, θα κάνουν μια μικρή εκδρομή στο νησί Λαντάου για να δουν τον πιο εντυπωσιακό υπαίθριο Βούδα στον κόσμο και θα απολαύσουν τη μαγική θέα της πόλης από το λόφο Victoria Peak!!

Η Σίσσυ μιλάει στον Νίκο για την καρμική σχέση της με τον Παύλο Σταματόπουλο, για ποιο λόγο ήταν επιφυλακτική για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, για τον Δημήτρη Παπανώτα που έκανε έξαλλο το σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε για τα παραπάνω της κιλά.

Η Ελένη Βουλγαράκη μιλάει για τη σχέση της με τη Σίσσυ, πως έγινε η «περίεργη και επεισοδιακή» πρώτη τους γνωριμία, με ποιο τρόπο έγινε μέλος του «Έλα χαμόγελα» και για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

Celebrity Travel την Κυριακή 24 Mαρτίου στις 17:50 στο OPEN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved