Media

YFSF: Η Εύα Τσάχρα, η Θεοδωρίδου που την παίδεψε και η special guest (pics- video)

Την Νατάσα Θεοδωρίδου μιμήθηκε σήμερα στο YFSF η Εύα Τσάχρα.

Και μάλιστα σε ένα πολύ γνωστό και αγαπημένο τραγούδι της το "Άστα όλα κι έλα" . Και πραγματικά το προσπάθησε πάρα πολύ. Η φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου όμως είναι τόσο χαρακτηριστική που δεν μπορεί κανείς να τη μιμηθεί εύκολα, πόσο μάλλον ένας άνθρωπος με μια φωνή που είναι τοποθετημένη πολύ ψηλότερα από αυτήν της αγαπημένης λαϊκής τραγουδίστριας και έχει άλλη εντελώς χροιά. Αν το είπε καλά; Το είπε εξαιρετικά αλλά όχι ως Νατάσα, ως Εύα. Μακράν δηλαδή από την μίμηση της περασμένης εβδομάδας ως Jessie J.

Μαζί της στη σκηνή για πρώτη φορά ως χορεύτρια στο show, βρέθηκε και η χορογράφος της εκπομπής Άννα Δημητριάδη δίνοντας στο act αυτό μια άλλη διάσταση. Πολύ ωραίο θέαμα μεν και εξαιρετική φωνητικά η Εύα με μια πολύ καλή ερμηνεία και μάλιστα σε ένα είδος τραγουδιού που δεν είναι στο δικό της ρεπερτόριο, αλλά όχι πετυχημένη μίμηση. Και αυτή ήταν σε γενικές γραμμές και η γνώμη της κριτικής επιτροπής που τόνισε επίσης την δυσκολία του εγχειρήματος.

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια και το βίντεο της εμφάνισής της, αλλά και την αγκαλιά στη Μπέτυ Μαγγίρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved