Master Chef: Τέτοια νούμερα τηλεθέασης είχαμε να δούμε από το πρώτο Survivor!
Media

Master Chef: Τέτοια νούμερα τηλεθέασης είχαμε να δούμε από το πρώτο Survivor!

Έτριβαν τα μάτια τους στο Star με τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο του Master Chef!

Η αλήθεια είναι πως χθες συνέβησαν… κοσμογονικά γεγονότα αφού εκτός του γεγονότος ότι ο Σταμάτης έκανε τα πάντα για να φύγει, η Σπυριδούλα ξέσπασε on camera ενώ όλοι οι παίκτες βρίσκονταν σε ένταση και αγωνία.

Θυμωμένος ο Σταμάτης από συμπεριφορές συμπαικτών του, όταν βρέθηκε ενώπιον των κριτών, παραδέχτηκε ότι η παρασκευή εσκεμμένα δεν… τρωγόταν καθώς ήθελε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, έστω και αν θυσιαζόταν ο ίδιος και παρέδιδε την ποδιά του. Μάταια η Σπυριδούλα, ο Πάνος και τα άλλα παιδιά που είναι πλέον φίλοι του προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν να μην κάνει κάτι τέτοιο. Εκείνος, είχε πάρει τις αποφάσεις του. Σε μία έκρηξή της, επίσης, η Σπυριδούλα μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή μέσα σε κλάματα και τόνισε πως δεν ήθελε για κανέναν λόγο να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Όλο αυτό λοιπόν… μεταφράστηκε και σε νούμερα τηλεθέασης αφού το ριάλιτι μαγειρικής του Star κατάφερε να βγάσει σε τέταρτο μέχρι και… 42,2%.

Το Master Chef ξεκίνησε με 25,8% και συνέχισε σε τέταρτα της ώρας ως εξής:

34,9%

35,6%

31,8%

41,8%

42,2%

31,1%

34,5%

Σε ό,τι αφορά τώρα τα ανταγωνιστικά προγράμματα, κανένα δεν κατάφερε να ξεπεράσει ή έστω να πλησιάσει το Master Chef αφού όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα, τα πράγματα ήταν… ξεκάθαρα!

ΣΚΑΙ Power of love Gala 8,7%

ΑΝΤ1 Στη Φωλιά του κούκλου 11,6%

ALPHA Ψάχνοντας την Ντόρι (παιδική ταινία) 9,1%

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved