Master Chef: Ανατροπή στον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι! Σοκαρισμένοι οι συμπαίκτες του
Media

Master Chef: Ανατροπή στον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι! Σοκαρισμένοι οι συμπαίκτες του

Απόψε στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef τρεις παίκτες, μετά τη χθεσινή δοκιμασία, έπρεπε να αγωνιστούν για να παραμείνουν στο παιχνίδι…

Ο Χαράλαμπος έπρεπε να αντιμετωπίσει τη Σπυριδούλα και την Εύα σε ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο-αντιγραφή που έπρεπε να φτιάξουν μέσα σε 45 λεπτά.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιάτο με ψάρι. Πιο συγκεκριμένα έπρεπε να φτιάξουν, ένα σοτέ φιλέτο τσιπούρας με πουρέ πατάτας, μελάνι σουπιάς, καραμελωμένα σπαράγγια και μύδια μπρεζέ με σάκε και τσορίθο. Αρκετά απαιτητικό πιάτο που δυσκόλεψε και τους τρεις παίκτες πολύ.

Έβαλαν όμως τα δυνατά τους και παρουσίασαν πιάτα στους κριτές οι οποίοι και έπρεπε να πάρουν μία σημαντική απόφαση για το ποιος θα συνέχιζε και ποιος θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου του Master Chef.

Το πρώτο πιάτο που δοκίμασαν οι κριτές ήταν της Εύας με τον Σωτήρη Κοντιζά να βρίσκει για ακόμα μία φορά (όπως και πολλές φορές στο παρελθόν) κόκαλο στη μπουκιά που έφαγε. Όπως είπαν οι κριτές, το ψάρι της Εύας ήταν λίγο στεγνό ενώ ο Λεωνίδας Κοντιζάς σημείωσε ότι δεν ήταν καλά αλατισμένο το πιάτο.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο πιάτο, αυτό ήταν της Σπυριδούλας και όπως έκριναν οι σεφ, το ψήσιμο στο ψάρι ήταν εξαιρετικό και γι' αυτό όλοι συμφώνησαν ότι ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια.

Το τρίτο πιάτο ήταν του Χαράλαμπου ο οποίος όμως δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό που είχε δημιουργήσει. Εντωμεταξύ είχε κοπεί στο χέρι του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και όπως είπε μπροστά στους κριτές, μπερδεύτηκε λίγο επειδή του φώναζαν από τον εξώστη οι συμπαίκτες του για να τον βοηθήσουν και εκείνος ήθελε ησυχία. Γι' αυτό είχε αστοχίες στην παρασκευή του, όπως είπε στους κριτές. Πράγματι, οι σεφ διαπίστωσαν πως το πιάτο του Χάμπου δεν ήταν καλό.

Όταν ήρθε η στιγμή της... ετυμηγορίας, οι κριτές είπαν πως το καλύτερο πιάτο της δοκιμασίας ήταν αυτό της Σπυριδούλας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος είναι ο παίκτης που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved