Σκορδά κατά Μαυρίδη: «Δεν έχω και την καλύτερη επαγγελματική εμπειρία με τον Γιώργο, αλλά…»!
Media

Σκορδά κατά Μαυρίδη: «Δεν έχω και την καλύτερη επαγγελματική εμπειρία με τον Γιώργο, αλλά…»!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»  ήταν αποκαλυπτικός!

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τον πρώην κολλητό του Σάκη Τανιμανίδη και το τέλος της φιλίας του.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος είπε: «Πολλές φορές προσπαθούμε να μην πούμε. Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Σου είμαι πολύ ειλικρινής. Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να το συνεχίσουμε το Word Party. Ήταν συνολική απόφαση που είπαμε ότι ως εδώ δεν πάει. Δεν μπορώ να κρίνω τον Σάκη. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω και κάτι να χωρίσω ή να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι ότι μόνο εγώ δεν είμαι φίλος, όλοι δεν είμαστε φίλοι. Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε “Είναι μια ιδέα του Σάκη”. Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις! Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πως το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους. Αυτό με τους τίτλους τέλους δεν με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα. Όταν τελειώσαμε σε συνεντεύξεις για το που βρήκε τα λεφτά απαντούσε οικογένεια και φίλοι. Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο πες ο Γιώργος. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε»!

Το πρωινό πρόβαλε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Αν ήμουν ο Σάκης Τανιμανίδης, θα έβγαινα να απαντήσω γιατί ακούστηκαν βαριές κουβέντες!».

Και η Φαίη Σκορδά είπε: «Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία επαγγελματικά, συνεννόησης με τον Γιώργο Μαυρίδη. Από την εμπειρία μου όσο ήταν στον ΑΝΤ1. Από την άλλη όμως δεν είμαι άνθρωπος με εμμονές… Ευτυχώς Θεούλη μου, δεν βλέπω έναν άνθρωπο που λέει ψέματα. Λέει αλήθεια, με πείθει. Η λέξη «δανεικά» που είπε δεν μου αρέσει… αλλά από την άλλη με έχει πείσει με τον λόγο του»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved