Media

Η επιστροφή της Χρηστίδου μετά τον χωρισμό από τον Μαραντίνη στο πλατό της εκπομπής της! Τι είπε;

Gossip-tv Team

Την πρώτη της εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο Open Beyond μετά την αποκάλυψη ότι χωρίζει από τον Θοδωρή Μαραντίνη είχε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου λόγω Πάσχα.

Η παρουσιάστρια ήταν χαμογελαστή και καλωσόρισε τους τηλεθεατές μετά από αρκετές ημέρες απουσίας ενώ ρώτησε τους συνεργάτες πώς πέρασαν τις Άγιες ημέρες.

Ντυμένη σε κίτρινες αποχρώσεις που ομολογουμένως της πήγαιναν πολύ, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μάθει πού βρέθηκαν οι συνεργάτες της με την Ελένη να της εκμυστηρεύεται ότι βρέθηκε στα πάτρια εδάφη της, και συγκεκριμένα στην Καστοριά ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε πως είχε ένα ατύχημα αφού έφαγε μια μπρουσκέτα και έσπασε το δόντι του. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος με το γνωστό του χιούμορ είπε πως φοράει προσωρινό δόντι και πως επισκέπτεται τον οδοντίατρο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε.

Η παρουσιάστρια έδειχνε λίγο αμήχανη μπροστά στην κάμερα και αμέσως θέλησε να ρίξει βίντεο προκειμένου να προχωρήσει η εκπομπή. Το θέμα είναι όμως ότι όλοι περίμεναν να κάνει έστω ένα σχόλιο για τον πρόσφατο χωρισμό της που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική σόουμπιζ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς αντέδρασε η Σίσσυ Χρηστίδου στα πρώτα της λεπτά στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved