Media

Απίστευτο στιγμιότυπο! Ο Ουγγαρέζος "έλουσε" με σοκολάτα τη Σκορδά - Η αντίδρασή της (Vid)

Gossip-tv Team

Πόσο καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο σκηνικό; Από την εποχή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έριχνε στον αέρα της εκπομπής του μία ολόκληρη τούρτα στη Μαριέττα Χρουσαλά!

Συνέβη κι αυτό! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος "έλουσε" τη Φαίη Σκορδά με σοκολάτα στον αέρα του Πρωινού!

Σήμερα από το πρωί υπήρχε μία ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη διάθεση στο πλατό της εκπομπής με τον Δημήτρη και τη Φαίη να... κυνηγιούνται.

Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια τον πασάλειψε με σοκολάτα και στο διάλειμμα ο Δημήτρης την κυνηγούσε για να κάνει ακριβώς το ίδιο. Η Φαίη έτρεχε, ούρλιαζε και δεν τα κατάφερε! Την ώρα λοιπόν της μαγειρικής στήλης που ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έφτιαχνε μια πάβλοβα, ο Δημήτρης εισέβαλε με ένα μπολ στο χέρι του και την έλουσε με σοκολάτα! Πώς αντέδρασε η Φαίη;

Πάντως ο Δημήτρης τόνισε «όποιος σταθμός θέλει έναν άνθρωπο λίγο οριακό στις αντιδράσεις του είμαι διαθέσιμος μετά τα μέσα Ιουνίου…»!

Η Φαίη μετά το... λούσιμο της σοκολάτας αποχώρησε και στο φινάλε δεν χαιρέτησε τους τηλεθεατές της!

Ο Δημήτρης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τόνισε: "Να είναι γλυκιά η μέρα σας, η δικιά μου δε θα είναι... Δυστυχώς η Φαίη περνά το δεύτερο χέρι λούσιμο με όσους έχουμε δουλειά αύριο εν πάσει περιπτώση και όσοι είμαστε εδώ αύριο (γέλια). Και να βρείτε έναν άνθρωπο που να σας αγαπά τόσο και να σας περιχύσει με σοκολάτα"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved