It’s Show Time: Δείτε για πρώτη φορά τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο με τον εγγονό του (exlcusive video)
Media

It’s Show Time: Δείτε για πρώτη φορά τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο με τον εγγονό του (exlcusive video)

Πάρτι στο It’s Show Time!

Απόψε το βράδυ στις 21.00, στη σκηνή του It’s Show Time, έρχεται ο μοναδικός Μάκης Χριστοδουλόπουλος και όχι μόνο ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του που έχουν αφήσει εποχή, αλλά για χατίρι του Νίκου Κοκλώνη «ζωντανεύει» με το κλαρίνο του έναν αμανέ, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.
Σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη, διηγείται στον Νίκο Κοκλώνη περιστατικά από τη ζωή του, μιλώντας για ό,τι πιο πολύτιμο έχει, την οικογένεια του.
Λίγο μετά, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό τον εγγονό του, Μάκη Χριστοδουλόπουλο Junior και μαζί ερμηνεύουν στη σκηνή του It's Show Time, μια επιτυχία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Το gossip-tv.gr, δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και έχουμε backstage video, που μπορείτε να δείτε λίγες ώρες πριν προβληθεί η εκπομπή και να πάρετε μια γεύση!
Δείτε το βίντεο:


Η απολαυστική και χειμαρρώδης Βάσια Τριφύλλη, είναι άλλη μία καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη, και αφού «επιστρέψει» σε ένα τηλεοπτικό ρόλο που την έκανε διάσημη, μοιράζεται με τον οικοδεσπότη του μεγαλύτερου τηλεοπτικού πάρτι, ιστορίες που σημάδεψαν τη δική της ζωή.

Εξομολογείται τις «καψούρες» της, όπως χαρακτηριστικά λέει, αλλά και την άβολη στιγμή όταν έπιασε επ' αυτοφώρω σύντροφό της να την απατά με γνωστή τραγουδίστρια.
Επίσης, ο Τριαντάφυλλος με νέο λουκ και μεγάλα κέφια θα ανέβει κι αυτός στη σκηνή!

Δείτε τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved