Τσακίρη: «Η επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία, μας δίνει πολλές πιθανότητες να έχουμε όλοι δουλειά»
Media

Τσακίρη: «Η επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία, μας δίνει πολλές πιθανότητες να έχουμε όλοι δουλειά»

Καθημερινά υποδύεται την Βίκυ στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή», μια γυναίκα της οποίας η ζωή έδειχνε ήρεμη και ανέμελη και ξαφνικά όλα ανατράπηκαν.

Η Φωτεινή Τσακίρη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη συνεργασία της με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της.


Έχετε ξανασυναντηθεί επαγγελματικά με το υπόλοιπο καστ;

«Έχω δουλέψει ξανά μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ήταν πολύ ωραίο που ξαναβρεθήκαμε -ένα deja vu στα γυρίσματα- και θεωρώ ότι οι σχέσεις μας συσφίχτηκαν και πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Είναι όμορφο να συναντιέσαι με συναδέλφους ξανά και ξανά. Σε διευκολύνει ως ηθοποιό. Όταν έχεις αναπτύξει έναν κώδικα, είναι σαν να παίζεις με τον κολλητό σου».


Πώς είναι να πρέπει να φτιάχνετε καινούργιους κώδικες;
«Είναι ανθρώπινο, γίνεται όπως γίνεται και σε μια σχέση. Με χρόνο, με δουλειά με κόπο... Είναι δύσκολο, αλλά μας ανανεώνει κιόλας».
Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, ποιο είναι το πιο γοητευτικό κομμάτι της;
«Η ίδια η δημιουργία».


-Ετοιμάζεστε για κάτι άλλο;
«Είμαστε στην τελική ευθεία να κλείσουμε αυτήν την ωραία ιστορία. Θα πω το γνωστό και κοινότοπο -αλλά αυτή είναι η αλήθεια: Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα, δεν έχω συμφωνήσει σε κάτι...».


-Αυτό είναι καλό το ότι υπάρχουν συζητήσεις, τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν...
«Ναι, ευτυχώς! Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία, μας δίνει πολλές πιθανότητες να έχουμε όλοι δουλειά και ίσως να μπορούμε και να επιλέξουμε».


-Σε τι νομίζετε ότι οφείλεται;
«Η τηλεόραση πάντα κάνει κύκλους, αλλά η μυθοπλασία είναι πολύ αγαπητή από το ελληνικό κοινό. Όσους κύκλους λοιπόν και να κάνει, ο κόσμος έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην ελληνική μυθοπλασία. Ταυτίζεται με τους ήρωες, τις ιστορίες, είναι κάτι οικείο για αυτόν. Μόλις επανεμφανίστηκαν οι πρώτες καλές δουλειές, όλοι στράφηκαν προς τα εκεί», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved