MasterChef: Έτσι ξεκινά ο τελικός του ριάλιτι! (Vid)
Media

MasterChef: Έτσι ξεκινά ο τελικός του ριάλιτι! (Vid)

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα ταξιδεύουν στην Ισπανία για το πρώτο μέρος του τελικού του φετινού MasterChef.

Με παρέα τον Χρήστο και τον Πάνο, να τους εμψυχώνουν και να τους στηρίζουν, οι δύο φιναλίστ γεύονται παραδοσιακά τοπικά εδέσματα από τη χώρα των Βάσκων.

Το Μπιλπμάο είναι ο πρώτος σταθμός. Επισκέψεις στα πιο γνωστά στέκια όπως το Café Iruna, το ιστορικό κέντρο Casco Viego και τα πεντανόστιμα Pinxtos, τα αντίστοιχα των Ισπανικών Tapas, μαγεύουν τον Μανώλη, την Σπυριδούλα, τον Πάνο και τον Χρήστο.

Η γαστριμαργική περιήγηση όμως συνεχίζεται και στη Μέκκα της γαστρονομίας, όπως πολλοί συνηθίζουν να αποκαλούν το Σαν Σεμπαστιάν. Εκεί, μια βόλτα ακόμα στην παλιά πόλη και αρκετές επιδρομές στα μενού των Pinxtos bars, χαλαρώνει αρκετά τους δυο φιναλίστ.

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα συναντούν τους Μεντορές Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά, έξω από το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Amelia. Η ώρα του πρώτου μέρους του τελικού ξεκινά με πιάτα αντιγραφής του Σεφ και ιδιοκτήτη του Amelia, Paulo Airaudo.

Η διαδικασία ως τώρα ίσως να έμοιαζε βραδυφλεγής καθώς οι διαγωνιζόμενοι ανυπομονούσαν καιρό τώρα να βρεθούν σε αυτή τη θέση. Η μαγειρική αναμέτρηση όμως, στην επαγγελματική κουζίνα του εστιατορίου, αποδεικνύεται εκρηκτική!

Η ψυχραιμία, η συγκέντρωση, ό,τι αφομοίωσαν μέσα στην κουζίνα του MasterChef τόσο καιρό και η πιστή αντιγραφή των πιάτων και της φιλοσοφίας του σεφ Airaudo, είναι εκείνα τα στοιχεία, που θα φέρουν αποτέλεσμα.

Ένας από τους δύο, εκείνος ή εκείνη, με την πιστότερη αντιγραφή, στο τέλος της δοκιμασίας θα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ του μαγειρικού διαγωνισμού!

Δείτε το trailer

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved