X-factor: Ξεκινάνε οι audiotions του talent show- Δείτε πότε
Media

X-factor: Ξεκινάνε οι audiotions του talent show- Δείτε πότε

To X Factor σηκώνει αυλαία: Grand Opening αύριο Τρίτη 21 Μαΐου για το κορυφαίο μουσικό talent show!

Με χιλιάδες συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ξεκινά αύριο Τρίτη 21 Μαΐου το συναρπαστικό «ταξίδι» για ένα πλήθος υποψηφίων που ονειρεύονται να φτάσουν μέχρι τα Chairs και να έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως εκείνοι έχουν το X Factor, με όνειρο μια μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, όπως έχουν επιτύχει διεθνώς όχι μόνο νικητές αλλά και συμμετέχοντες στο κορυφαίο talent show.

Το πολυαναμενόμενο Grand Opening, η μεγάλη έναρξη των auditions του X Factor, γίνεται αύριο το πρωί, στο κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, με τον παρουσιαστή των backstage Άρη Μακρή να υποδέχεται τους συμμετέχοντες που θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκρηκτική επιτροπή. Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Θεοφάνους, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι πανέτοιμοι να διασταυρώσουν τα μουσικά ξίφη τους και να συναποφασίσουν ποιοι από τους υποψήφιους θα περάσουν στην πολυπόθητη δεύτερη φάση, αξιοποιώντας τη μοναδική αυτή ευκαιρία για να αναδείξουν τα μουσικά και σκηνικά τους χαρίσματα.

Η μεγάλη έναρξη των auditions του Χ Factor, δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να συμμετέχει, ζώντας την αξέχαστη εμπειρία των auditions!

To Χ Factor έρχεται το φθινόπωρο στο OPEN, με τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι της παρουσίασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved