Οριστικά εκτός Alpha ο Γεωργίου – Αυτή η σειρά αντικαθιστά το «Τατουάζ» (Video)
Media

Οριστικά εκτός Alpha ο Γεωργίου – Αυτή η σειρά αντικαθιστά το «Τατουάζ» (Video)

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Γεωργίου και τη νέα του σειρά.

Η σειρά «Το Τατουάζ» που κέρδισε το στοίχημα κι έγινε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια νούμερα ένα στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού ρίχνει οριστικά αυλαία στο τέλος της σεζόν με τον Ανδρέα Γεωργίου να έχει ήδη στα σκαριά τη νέα του επιτυχία.

Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει τον πιλότο της νέας του εκπομπής θα έβλεπαν πρώτα οι ιθύνοντες του Alpha κι έπειτα θα έπαιρναν σειρά τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε τα ραντεβού του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου» και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, η πόρτα για τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ηθοποιό έκλεισε οριστικά.

Όπως είπε το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος, ο Alpha έκλεισε, «κλείδωσε» νέα καθημερινή σειρά στη θέση της σειράς «Το Τατουάζ», πράγμα που σημαίνει πως η συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ θεωρείται δεδομένη.

Να υπενθυμίσουμε πως η νέα του σειρά βασίζεται σε μια παλαιότερη ιδέα για ταινία που είχε η ομάδα του «Τατουάζ» με τίτλο «8 λέξεις», την οποία τροποποίησαν σε μορφή σειράς.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μάλιστα πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube το επίσημο τρέιλερ της νέας του δουλειάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved