Elif: Ο Νετζντέτ ενημερώνεται για τη λιποθυμία της Γκόντζα και σπεύδει στο πλευρό της
Media

Elif: Ο Νετζντέτ ενημερώνεται για τη λιποθυμία της Γκόντζα και σπεύδει στο πλευρό της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Κενάλ λέει στην Ασουμάν πως ο Σεντάτ θέλει να την παντρευτεί και εκείνη απαντάει αρνητικά.

Ο Κεμάν όμως της λέει πως έχει δώσει τον λόγο του και πως θα τον παντρευτεί οπωσδήποτε. Η Ασουμάν είναι δυστυχισμένη και μιλάει στη φίλη της Εμπρού. Η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν να παραδώσουν ένα φόρεμα σε μια πλούσια οικογένεια, που έχει παιδικό πάρτι γενεθλίων.

Η οικογένεια καλεί τα κορίτσια να μείνουν και να παίξουν με τα υπόλοιπα παιδιά. Η Νίσα, το κοριτσάκι, που γιορτάζει τα γενέθλιά του, ζηλεύει την Ελίφ και την Ιντζί και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή. Ο Νετζντέτ ενημερώνεται για τη λιποθυμία της Γκόντζα και σπεύδει στο πλευρό της. Η κοπέλα όμως δεν συνέρχεται, παρά τις προσπάθειές του και έτσι τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα ανακτά τις αισθήσεις της και οι γιατροί ανακοινώνουν πως είναι έγκυος.

Ο Νετζντέτ είναι πολύ χαρούμενος αλλά η Γκόντζα είναι θυμωμένη με τον Νετζντέτ και του λέει πως δεν το θέλει το παιδί αυτό. Η Γκόντζα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι μαζί με τον Νετζντέτ. Η Αρζού σοκάρεται όταν μαθαίνει πως η Γκόντζα είναι έγκυος. Η Τουλάι φροντίζει την κουζίνα στο κτήμα και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ νιώθουν άσχημα αλλά εκείνη χαίρεται που βοηθάει.

Η Μελέκ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και την ενημερώνει πως θα μιλήσει στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ χαίρονται και ενημερώνουν τον Κενάν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved