Mανούσος Μανουσάκης: «Η απουσία μου από την τηλεόραση ήταν επώδυνη» (Exclusive video)
πηγή: Ndp Photo
Media

Mανούσος Μανουσάκης: «Η απουσία μου από την τηλεόραση ήταν επώδυνη» (Exclusive video)

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει στην τηλεοπτική πραγματικότητα μέσα από τη νέα σειρά του Open με τίτλο «Το Κόκκινο Ποτάμι», μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη, που θα προβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Έπειτα από μια αποχή δέκα χρόνων, ο σκηνοθέτης που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στο τηλεοπτικό κοινό κάνει δυναμικό comeback με μια σειρά υπερπαραγωγή.

Ο Μανούσος Μανουσάκης παρευρέθηκε στην παρουσίαση της σειράς στον «Ελληνικό Κόσμο» και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv σε μια σπάνια συνέντευξη.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης αποκάλεσε την τηλεόραση σπίτι του. Η χαρά του, όσον αφορά στο θέμα που πραγματεύεται η εν λόγω σειρά, είναι μεγάλη καθώς θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη ένα από τα σημαντικότερα και πιο μελανά σημεία της ιστορίας μας, αυτό της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ο Μανούσος Μανουσάκης ανέφερε τον λόγο για τον οποίο απουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας ότι «άλλαξαν τα θέλω της τηλεόρασης», και αναπτύσσοντας τον συλλογισμό του. Παράλληλα, τόνισε ότι φέρει τεράστια ευθύνη απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, αποκαλώντας το μάλιστα ως «ανώτατο δικαστήριο».

Ο ίδιος περιέγραψε την πλοκή της σειράς και ανέφερε ότι οι τηλεθεατές θα γοητευθούν παρακολουθώντας την, εξηγώντας το γιατί και υπογράμμισε ότι «λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του δεν έχει μέλλον».

Το γεγονός ότι έχει, λοιπόν, υπογράψει τεράστιες επιτυχίες είναι κάτι που τον βαραίνει;

Επίσης, η τηλεόραση του είχε λείψει;

Πώς σχετίζεται η θεματολογία της τηλεόρασης με την απουσία του;

Οι απαντήσεις στην συνέντευξη που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved