Ποιοι έσπασαν το αντιπαθόμετρο στο MasterChef; (videos+photos)
Media

Ποιοι έσπασαν το αντιπαθόμετρο στο MasterChef; (videos+photos)

Οι παίκτες που αγαπούσαμε να «μισούμε»

Μπορεί ένα reality μαγειρικής να σε κάνει χούλιγκαν της κουτάλας και μουντζαχεντίν του κουλί;

Φυσικά και μπορεί και δεν έχει νόημα να παρακολουθείς ένα τέτοιο πρόγραμμα, αν δεν ταυτίζεσαι με παίκτες, αν δεν τους αγαπάς ή τους αντιπαθείς σφόδρα, αν δεν αναφωνείς «ρε τι πιατάρα έβγαλε» επειδή το βλέπεις και σου φαίνεται νόστιμο κι αν δεν εύχεσαι να πάρει φωτιά το τηγάνι αυτού που δεν χωνεύεις και να μην μείνει στην κουζίνα του ούτε ψίχα από ψωμί.


Το MasterChef που παρακολουθούμε, είναι το πέμπτο συνολικά.

Το πρώτο, με Σκαρμούτσο - Λαζάρου - Λουκάκο, το παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου και το κέρδισε ο Άκης Πετρετζίκης.

Το δεύτερο, είχε την ίδια κριτική επιτροπή, τη Μαίρη Συνατσάκη στην παρουσίαση, αλλά το κέρδισε ο Κανένας - δεν προβλήθηκε ποτέ ο τελικός διότι ήταν απλήρωτη η παραγωγή και κάπως έτσι τον Έλληνα Master Chef τον πήρε η μαρμάγκα.

Όλα αυτά στο «συγχωρεμένο» MEGA. Και όσο κι αν βυθίστηκα στα κανάλια του youtube για να θυμηθώ εκείνες τις δυο φουρνιές παικτών, δεν κατάφερα να βρω ούτε έναν που να αντιπαθούσα ή να ήταν «καθολικά» και «πανελλήνια» αντιπαθής - έχουν περάσει και τα χρόνια άλλωστε και τα πάθη καταλαγιάζουν.

Οπότε προχώρησε στο τρίτο τη τάξει και πρώτο που προβλήθηκε από το Star. Με Σκαρμούτσο - Κοντιζά - Ιωαννίδη και νικητή τον Λάμπρο. Ούτε εκεί, ομολογώ, πως βρήκα κανέναν που να έσπασε το αντιπαθόμετρο - κι ας το έχουμε όλοι σχετικά φρέσκο στο μυαλό μας.

Με άλλα λόγια, αυτοί που μας έχουν συσπειρώσει, αυτοί που μας έχουν κάνει να κελαηδάμε στο facebook και το twitter, να κράζουμε και να πανηγυρίζουμε, τολμώ να πω ότι προέρχονται από τα δυο τελευταία Master Chef, το περσινό και το φετινό.

Ο Τζώρτζης: Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα

Τόσο αντιπαθητικός που σκεφτόσουν ότι το έκανε επίτηδες. Τόσο μουλωχτός, που ήταν σαν να παίζει ρόλο. Με εμφάνιση νυφίτσας, χαμόγελο Δήμου Σταρένιου και συμπεριφορά διπολικού, αποθέωνε κόσμο μπροστά στους συμπαίκτες του και μετά πήγαινε μόνος του στην κάμερα, έπαιρνε το φτυάρι και τους έθαβε. Και λες «εντάξει, εκείνη τη στιγμή δεν ξέρουν τι λέει γι' αυτούς πίσω από την πλάτη τους. Αλλά κάποια στιγμή θα βγουν και θα δουν πόσο νυφίτσα ήταν. Πού θα κρυφτεί ο Τζώρτζης;» Δεν ξέρω πού κρύφτηκε ή πώς τους τούμπαρε, αλλά είναι ακόμα εδώ τριγύρω, κάπου κάνει καμιά τηλεοπτική εμφάνιση δεξιά - αριστερά και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: στάζει χολή.

Η Ηλέκτρα: (β)Ράστα κι άστα

Ράστα μαλλί, τουπέ, ύφος, αλλά από μαγειρική αν της ζήταγες αυγό μελάτο, θα σου έφτιαχνε τόσο σφιχτό, που θα τους κέρδιζες όλους το Πάσχα στο τσούγκρισμα. Δύστροπος χαρακτήρας, χαμογελούσε - και καλά - σε όλους, πέρναγε τις δοκιμασίες με τη βοήθεια του εξώστη (ο οποίος της έλεγε μέχρι και τι είναι ο τρίφτης), ενώ στη συνέχεια υποστήριζε ότι τα κατάφερνε μόνη της και με το σπαθί της και σιγά τη βοήθεια από τον εξώστη και δικαίως έφτασε μέχρι εκεί που έφτασε. Και γκρίνια. Και ύφος. Και αγένεια. Και άντε γεια.

Ο Τιμολέων: «Με φάγαν’ τα κυκλώματα»

Θα έλεγε κανείς ότι το πέρασμα του χρόνου θα τον έκανε λίγο πιο συμπαθητικό στα μάτια μας - άλλωστε ήταν ο περσινός νικητής. Αμ δε. Ήρθε στο φετινό Silver Week και θυμηθήκαμε όλους εκείνους τους λόγους που μας έκαναν να μην τον χωνεύουμε. Δεν ήταν απλά η εκνευριστική του φωνή. Ούτε το ύφος Χιλίων Καρδιναλίων. Είναι η αποψάρα που έχει για τον εαυτό του. Τα τηγανητά μυαλά γαρίδας που μαγείρεψε και κοντέψαμε να σπάσουμε τις τηλεοράσεις μας.

Η απρέπεια προς τον περσινό του συμπαίκτη, τον εξαιρετικό Κώστα Συμεωνίδη, που όταν του έκανε πλάκα ο Τιμολέων απάντησε: «ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι εγώ νίκησα».

Η μίρλα του σε πρόσφατη συνέντευξη, ότι τον πολεμούν τα κυκλώματα, γι' αυτό δεν έχει καταφέρει να κάνει καριέρα. Δεν πειράζει. Ας δοκιμάσει την τύχη του σε ένα τσιπουράδικο στο Βόλο κι ας πάει να τους φτιάξει τηγανητά μυαλά γαρίδας, θα σηκωθούν μέχρι κι οι γαρίδες να τον πάρουν στο κυνήγι.

Η Σπυριδούλα: Χαμογελάει και κάνει τους άλλους να τρέμουν

Άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι για πάντα από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες που πέρασαν από ελληνικά reality - διαγωνισμούς. Διπρόσωπη, χαμογελάει συνεχώς προσπαθώντας να καμουφλάρει την κακία που κουβαλάει, γλύφει ανελέητα τους κριτές, λέει καλά λόγια για τους συμπαίκτες της μόνο όταν είναι ασφαλής στον εξώστη και τους κράζει - μπροστά τους και πίσω από την πλάτη τους - κάθε φορά που βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης.

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μόνη που μίλησε άσχημα για τον «Άγιο Κρατς», υπονοώντας ότι μοίρασε με στρατηγική κάποια κομμάτια κρέατος για να την «κάψει», ότι υπονόησε πως οι κριτές έχουν αδυναμία στον Πανούλη και τον αβαντάρουν, ότι οι παίκτες που βγήκαν από το παιχνίδι και πήγαν σε εκπομπές να μιλήσουν για το παιχνίδι, είχαν μόνο κακά λόγια γι' αυτήν.

Να δώσουμε έναν πόντο στο Ζαχίρ, τον πρώτο που την πήρε χαμπάρι και είπε τα πράγματα όπως ήταν από τις αρχές του παιχνιδιού, μιλώντας για τη διπροσωπία της.

Η Εύα: Αν ποτέ νιώσεις άχρηστος, σκέψου ότι υπάρχει η Εύα

Έφυγε νωρίς από το παιχνίδι, πρώτη - πρώτη και δεν προλάβαμε να τη γνωρίσουμε, αλλά επέστρεψε και τη μάθαμε από την καλή κι απ' την ανάποδη. Τι το θέλαμε; Χαμόγελο - και καλά, ευγένεια - τάχα μου, όλα ένας ρόλος μπροστά στις κάμερες.

Ανεπαρκής στην κουζίνα, πίστευε ότι την πολεμούσαν όλοι και ποτέ δεν έφταιγε η ασχετοσύνη της, δεν ανέλαβε ποτέ καμία πρωτοβουλία, κρυβόταν πάντα πίσω από κρεμμύδια και πιπεριές και προσπαθούσε να τη γλιτώσει. Στις ψηφοφορίες, σύμφωνα με τους συμπαίκτες της, ούρλιαζε και φώναζε «γιατί με ψηφίζετεεεεεε;», παρά το γεγονός ότι on-camera παρίστανε τη χαμογελαστή και cool.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved