«Στην υγειά μας»: Tέσσερις νέες αυθεντικές και άφθαρτες φωνές θα μας διασκεδάσουν αυτό το Σάββατο
Media

«Στην υγειά μας»: Tέσσερις νέες αυθεντικές και άφθαρτες φωνές θα μας διασκεδάσουν αυτό το Σάββατο

Ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια θα παρουσιάσει η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο, 25 Μαΐου στις 22:00 στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή φιλοξενεί τέσσερις νέες αυθεντικές και άφθαρτες φωνές: την Ηρώ Σαϊα, τον Ζαχαρία Καρούνη, τον Γιώργο Καραδήμο και την Αγγελική Τουμπανάκη.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο κορυφαίος Έλληνας σολίστας και δεξιοτέχνης του κλαρίνου μας χαρίζει μαγικές μελωδίες.

Έκπληξη της βραδιάς η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα, που ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Λάβαρα και ραβασάκια» σε μουσική του Ζαχαρία Καρούνη.

Την παρέα συμπληρώνουν : ο συνθέτης, πιανίστας και στενός συνεργάτης της Ηρούς Σαϊα, Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Αλέξης Κωστάλας, η φωτογράφος Καλλιόπη, ο συντονιστής του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών Κλήμης Πυρουνάκης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές : Ρένια Τσιτσιμπίκου, Βασίλης Σκουντής και Αντώνης Κατσαρός, οι ηθοποιοί Βίκυ Μαραγκάκη, Νίκη Σερέτη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γωγώ Μπρέμπου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ειρήνη Σταματίου, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Βασιλεία Ζερβού και Ξενοφών Ραράκος, η στιχουργός Σόφη Παππά και η δημοσιογράφος Στέλλα Μιχαλέα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved