Game of Thrones: Έρχεται ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην πιο επιτυχημένη σειρά ever (photos-video)
Media

Game of Thrones: Έρχεται ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην πιο επιτυχημένη σειρά ever (photos-video)

Το ντοκιμαντέρ «Game of Thrones: The Last Watch» περιλαμβάνει παρασκήνια και άγνωστες ιστορίες από την τελευταία σεζόν της σειράς.

Το Game of Thrones δυστυχώς ολοκληρώθηκε, όμως η HBO ετοιμάζει ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη σειρά που μας καθήλωσε.

Το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones με τίτλο «The Iron Throne» έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, αφού το παρακολούθησαν 19,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο όγδοος κύκλος μάλιστα συγκέντρωσε 44,2 εκατομμύρια τηλεθεατές στο σύνολο ανά επεισόδιο, κι αυτό το κάνει αυτομάτως σειρά-φαινόμενο.

Οι συντελεστές, λοιπόν, αποφάσισαν να ετοιμάσουν ένα δίωρο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Game of Thrones – The Last Watch» το οποίο προβάλλεται στις 26 Μαΐου, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jeanie Finlay και στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται όλοι οι πρωταγωνιστές.

«Το ντοκιμαντέρ είναι μια κοντινή ματιά στα χαρακώματα της παραγωγής, ακολουθώντας το καστ και την υπόλοιπη ομάδα ενώ έρχονται αντιμέτωποι με ακραίες καιρικές συνθήκες, πιεστικές προθεσμίες και μια απίστευτη μανία για spoilers», σύμφωνα με την περιγραφή του.

Ακόμη, πρόκειται να αναφερθεί ο τρόπος με τον οποίο στήθηκε μια τόσο φιλόδοξη ιστορία, ενώ παράλληλα θα δούμε στιγμές backstage από τις συνθήκες που αντιμετώπισαν οι πρωταγωνιστές.

Oι fans της σειράς έχουμε λοιπόν έναν ακόμη λόγο να χαρόμαστε!

Ακολουθεί το trailer...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved