Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεύτερη μητέρα μου η Μίρκα Παπακωνσταντίνου»
Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεύτερη μητέρα μου η Μίρκα Παπακωνσταντίνου»

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για τον ρόλο του στη σειρά «Το σόι σου» στον Alpha, αλλά και για τη συμμετοχή του στη νέα ταινία του Γαβρά.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του εξηγεί επίσης γιατί «Το σόι σου» έχει γίνει «το σόι όλων των Ελλήνων» ενώ αποδίδει την επιτυχία της σειράς και στο γεγονός ότι οι ηθοποιοί που παίρνουν μέρος είναι μια αληθινή οικογένεια.

«Είναι μια ανάλαφρη οικογενειακή κωμωδία με ήρωες της διπλανής πόρτας. Αλλά αυτό που... έδεσε το γλυκό είναι η χημεία μεταξύ των ηθοποιών. Υπάρχει μεταξύ μας πολλή αγά-πη, σαν να είμαστε μέλη μιας οικογένειας. Για μένα, ας πούμε, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι μια δεύτερη μητέρα. Τι να πω για εκείνη; Δεν είναι μόνο σπουδαία ηθοποιός, αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος. Μου έχει δώσει τόσο πολλά. Αρκετές φορές γελάμε, γιατί της λέω ότι "εγώ δεν μεγάλωσα με τόσο υπερπροστατευτική μητέρα. Με σένα έχω νιώσει τι σημαίνει Ελληνίδα μάνα!”».

Τι λέει, όμως, ο ηθοποιός για τον ρόλο του και για την όμορφη σχέση του με την τηλεοπτική του σύζυγο (Ιωάννα Ασημακοπούλου);. «Ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία δεν παντρεύτηκαν για να κάνουν παιδιά, παντρεύτηκαν από αληθινή αγάπη. Αυτό το ζευγάρι δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλον. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Υπάρχουν αλληλοσεβασμός, χιούμορ και μια κοινή αντίληψη ότι μόνο μαζί θα τα ξεπεράσουν όλα, όσα εμπόδια κι αν τους βάλει η ζωή. Ναι, θα ήταν ιδανικό γι' αυτούς να αποκτήσουν ένα παιδί και δεν χάνουν την αισιοδοξία τους, γι' αυτό και το παλεύουν. Είναι ένα ζευγάρι ερωτευμένο, που έχει βρει τις ισορροπίες του».

Αραγε, η σειρά του έχει ξυπνήσει μνήμες από το δικό του σόι; «Και εμείς στο δικό μου σπίτι είχαμε πολλά κυριακάτικα τραπέζια. Ειδικά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, τα φαγητά ήταν πλούσια πάνω στο τραπέζι. Αν και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα, η καταγωγή μου είναι από την Κάτω Αχαΐα. Η Πελοπόννηαος είναι στο DΝΑ μου, άρα ξέρω καλά τους δεσμούς της ελληνικής οικογένειας» λέει στην Espresso.

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρεται στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο», όπου θα υποδυθεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μια ταινία που αφορά όσα έγιναν με το δημοψήφισμα στην Ελλάδα και όσα ακολούθησαν... «Δεν μπορώ να σας πω για τον ρόλο μου. θα σας πω, όμως, τη μεγάλη τιμή και τη χαρά που νιώθω ως Ελληνας ηθοποιός να δουλεύω με τον σπουδαίο σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, που οι ταινίες του έχουν κάνει διεθνή διαδρομή και έχουν πάρει τόσα βραβεία ανά τον κόσμο. Ο Κώστας Γαβράς δημιουργεί μια ταινία για τη χώρα του και την αφιερώνει σ' αυτήν. Εγώ έτσι το βλέπω. Επειτα από χρόνια, και ενώ διαμένει στη Γαλλία, παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του και τα μοιράζεται μαζί μας, αλλά και με όλον τον κόσμο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved