Το Τατουάζ: Ο εφιάλτης ξυπνάει – Δε φαντάζεστε τι θα γίνει (photos)
Media

Το Τατουάζ: Ο εφιάλτης ξυπνάει – Δε φαντάζεστε τι θα γίνει (photos)

Το Τατουάζ λίγο πριν ρίξει αυλαία, πρόκειται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

O Αλέξανδρος και η Άννα περνούν ευτυχισμένες στιγμές πιστεύ­οντας πως οι άσχημες μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Κάποιος, όμως, έχει αντίθετη γνώμη και, όπως θα παρακολουθήσου­με, ακόμη ένας κύκλος από δραματικές στιγμές ξεκινάει για το ζευγάρι. Οι δυο τους βρίσκονται στα Μετέωρα όπου βοηθούν την 'Ολγα με τις ετοιμασίες του γάμου, όταν ο Αλέξανδρος αναγκάζεται να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα, αφήνοντας την ‘Αννα και την υπόλοιπη παρέα.

Την ίδια ώρα, μια ύποπτη ληστεία τον βάζει εν αγνοία του στο κάδρο των υπόπτων. Λίγες ώρες αργότερα, ο ληστής πέφτει στα χέρια της Αστυνομίας και οδηγεί­ται στο κρατητήριο. Εκεί καταθέτει στον αξιωματικό πως η συμμορία των κακοποιών συνεργαζόταν με κάποιον μέσα από την εταιρεία του Αλέ­ξανδρου.

Τι είναι αυτό όμως που θα συμβεί και θα ξαφνιάσει το κοινό. Η αποκάλυψη στο παρακάτω φωτογραφικό album.

Η Αθηνά αναλαμβάνει να ερευνήσει το σπίτι του Αχιλλέα, αλλά δεν βρί­σκει το ρολόι. Η Τατιάνα αποφασίζει να μπλοφάρει με την ελπίδα να ρίξει τον Αχιλλέα στην παγίδα της. Τον πιέζει πολύ στην ανάκριση, αλλά δεν κα­ταφέρνει πολλά .

Ένα εύρημα της Αθηνάς, όμως, αλλάζει τελείως τα δεδο­μένα στην υπόθεση του Αλέξανδρου.

Εν τω μεταξύ, κάποιες αδιαθεσίες της Τατιάνας την οδηγούν να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, όπου διαπιστώνει πως πράγματι περιμένει παιδί.

Η εγκυμοσύνη της αστυνομικού προκα­λεί συναισθήματα χαράς, συγκίνησης αλλά και φόβου στο ζευγάρι, που παράλληλα σχεδιάζει τη φυγή του και ένα μέλλον που στα μάτια του Τό­νυ φαντάζει αισιόδοξο, αλλά για την Τατιάνα είναι αβέβαιο αφού δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί πάλι.

Η γυναίκα, μάλιστα, κάνει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι με τον Τόνυ, μιας και η ιδέα να απαρνηθεί για πάντα την Ελλάδα δεν της αρέσει, ενώ ο Τόνυ κάνει κάποιες σκοτεινές σκέψεις που τον οδη­γούν στο να συντάξει τη διαθήκη του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved