Survivor: O τραυματισμός που θα κόψει ανάσες! Το σοκ του Τανιμανίδη! (video+photos)
Media

Survivor: O τραυματισμός που θα κόψει ανάσες! Το σοκ του Τανιμανίδη! (video+photos)

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Στο σημερινό επεισόδιο, που εκτάκτως θα μεταδοθεί, λόγω εκλογών, στις 3 το μεσημέρι, θα παακολουθήσουμε έναν δυνατό και πολύ απαιτητικό αγώνα, ο οποίος όμως δεν υπήρξε αναίμακτος αφού παίκτρια του ριάλιτι περιπέτειας χτύπησε κατά τη διάρκειά του. 

Οι πρώην Survivors οι οποίοι επέστρεψαν στα παλιά τους λημέρια στον Άγιο Δομίνικο για να έχουν μία ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, θα αγωνιστούν σήμερα κάτω από καταρρακτώδη βροχή αλλά θα θυμηθούν και τις δύσκολες στιγμές του Survivor αφού συμπαίκτριά τους θα χτυπήσει κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος.

Όπως παρακολουθήσαμε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, παίκτρια καθώς κατεβεαίνει από μία κατασκευή, "σκάει" στο έδαφος με δύναμη. Το χτύπημα είναι τόσο έντονο που η ίδια σωριάζεται κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Σοκαρισμένοι οι συμπαίκτες της παρακολουθούν την άτυχη στιγμή της και φυσικά ο αγώνας διακόπτεται καθώς τρέχουν δίπλα της για να τη βοηθήσουν.

Λίγο αργότερα, στο ίδιο τρέιλερ παρακολουθούμε τη "νέα" παίκτρια Εύη Σαλταφερίδου η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι μετά την περυσινή θητεία της, να παραπατάει και να γυρνάει το πόδι της. Προκειμένου να μην χτυπήσει παραπάνω, πέφτει και εκείνη στο έδαφος.

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο το οποίο φυσικά για ακόμα μία φορά θα επιχειρήσει να φτάσει την αδρεναλίνη και την αγωνία μας στο κόκκινο! Δείτε καρέ καρέ τον τραυματισμό της παίκτριας στην παρακάτω gallery και το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved