Media

Φώτης Γιαννιώτης: «Με έχουν αρραβωνιάσει και παντρέψει με γυναίκες που δεν γνώριζα καν»

Gossip-tv Team

Ο Φώτης Γιαννιώτης, ο οποίος μεσουράνησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για το ξεκίνημά του, την πρώτη του δουλειά αλλά και τη σχέση του με τον Μάνο Πανταζή ο οποίος επίσης μεσουράνησε στον κόσμο του μόντελινγκ.

«Ξεκίνησα εντελώς τυχαία το modelling, έπαιζα μπάσκετ σε μία ομάδα. Εκείνη την ημέρα έκανε κάστινγκ ο Βασίλειος Κωστέτσος, είχε φέρει την Κλόντια Σίφερ και η πρώτη μου δουλειά ήταν αυτή, κάναμε πασαρέλα μαζί… Ένα μοντέλο εκείνη την εποχή μπορούσε να πάρει και 3000 ευρώ» αποκάλυψε ο επιχειρηματίας.

Όσο για το μόντελινγκ σήμερα, ο ίδιος είπε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει μόντελινγκ σήμερα, νομίζω ότι ο κόσμος αυτοβαφτίζεται στο facebook μοντέλο».

Ποια είναι η σχέση του με τον Μάνο Πανταζή; Ο Φώτης Γιαννιώτης αποκαλύπτει: «Με τον Μάνο Πανταζή δεν υπήρχε κόντρα, ίσα-ίσα στην πρώτη μας δουλειά που κάναμε, μας είχαν πει οι bookers μας ότι θα είναι ένα μοντέλο που θα σε κοντράρει». Και συνέχισε: «Όταν βρεθήκαμε και μιλήσαμε είχαμε πολλά κοινά, ίδια ενδιαφέροντα, ίδια ομάδα, παίζαμε και οι δύο μπάσκετ και γίναμε κολλητοί… Η πλάκα είναι ότι και στο εξωτερικό μας παίρνανε μαζί στις δουλειές, όχι μόνο στην Ελλάδα που μας ξέρανε».

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, ο Φώτης Γιαννιώτης παραδέχτηκε ότι συνειδητά έμεινε μακριά από γάμους και οικογένεια ενώ τόνισε: «Με έχουν αρραβωνιάσει και παντρέψει με γυναίκες που δεν γνώριζα καν». Επίσης πρόσθεσε: «Δεν έφτασα ποτέ κοντά στον γάμο, δεν είμαι του γάμου ιδιαίτερα». Όσο για το αν θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, ο ίδιος είπε: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά θεωρώ ότι είναι μια ευθύνη που δεν θέλω να αναλάβω».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο άλλοτε Άδωνις της πασαρέλας σε Ελλάδα και εξωτερικό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved