Media

Η γκάφα του Μουτσινά για το γάμο του Χρανιώτη και η αποκάλυψη του ηθοποιού! (video)

Gossip-tv Team

Αυτή την αποκάλυψη που έγινε στο πλατό του Για την παρέα δεν την περίμενε κανείς, όπως δεν περίμενε και την… γκάφα του Νίκου Μουτσινά για τον γάμο του Γιώργου Χρανιώτη με την σύντροφό του Γεωργία.

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν ο καλεσμένος του παρουσιαστή στη μεσημεριανή εκπομπή και μάλιστα ο ηθοποιός εισέβαλε στο πλατό με skate board. Ο ίδιος μίλησε για την αγάπη που έχει για το συγκεκριμένο άθλημα ενώ αποκάλυψε πως κάνει συχνά ελεύθερο κάμπινγκ, εξηγώντας μάλιστα στον Νίκο πώς ακριβώς αποκτά τις ανέσεις του όταν αποφασίζει να ζήσει για λίγες ημέρες σε μία παραλία.

Κάποια στιγμή ο Νίκος αναφέρθηκε στο Survivor και τότε μίλησε για τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισε στο παιχνίδι. Μόνο που τότε έκανε και μια μικρή… γκάφα που είχε να κάνει με την πραγματική σχέση του Γιώργου Χρανιώτη με τον Ντάνο για τον οποίο τόνισε ότι ήξερε από την αρχή του παιχνιδιού πως θα ήταν ο μεγάλος νικητής, όπως και συνέβη, όπως γνωρίζουμε όλοι.

Τότε ο ηθοποιός κλήθηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποκαλύψει κάτι στον παρουσιαστή που δεν γνωρίζαμε. Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς αναφέρθηκε στην κουβέντα τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved