Media

Το πρωινό: Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή (Video)

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή προέβη σε μία αποκάλυψη που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «Το δικό μας σινεμά», η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την εκπομπή της «My Greece» που παρουσιάζει στο Open.

«Προσπαθώ να μεταφέρω σε κάθε εκπομπή μου (My Greece), τι είναι ο κάθε τόπος. Είναι καθαρά μια εσωτερική ανάγκη. Δεν πληρώνεται αυτό το πράγμα. Ήθελα να είναι ακριβή παραγωγή γιατί θέλησα να δείξω την ωραιότερη εικόνα. Είναι μία εκπομπή που στηρίζεται στην εικόνα και στην πληροφορία. Οι κάμερες είναι HD, είμαστε 15 άτομα στον δρόμο, δεν βγαίνει έτσι μια τέτοια εκπομπή, πληρώνεται. Το κάνω για μένα! Τι να σου πω, ότι το κάνω για την Ελλάδα; Το κάνω για μένα γιατί θέλω να αφήσω κάτι πίσω. Μέσα δεν μπαίνω, αλλά δεν είναι κάτι που το κάνω επειδή με πληρώνουν. Είναι καθαρά εσωτερική αναζήτηση, θέλω να δείξω την Ελλάδα έτσι όπως πρέπει να φανεί.» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια,

Και πρόσθεσε: «Μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου διάβαζα τα σχόλια στο διαδίκτυο και χάρηκα πολύ που άρεσε στον κόσμο. Την επόμενη μέρα ξυπνάω και ευελπιστώ ότι όλο αυτό θα έχει πάει τέλεια. Έκανε 5%, καμία σχέση! Ήξερα ότι είμαι σε ένα κανάλι τα ποσοστά του οποίου αυτή τη στιγμή δεν είναι υψηλά. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που κράτησα ήταν ότι οι άνθρωποι που το είδαν και άρχισαν να γίνονται περισσότεροι, την χάρηκαν την εκπομπή. Είναι πολύ συγκεκριμένης κατηγορίας, πρέπει να σε ενδιαφέρει αυτό το πράγμα για να το δεις. Το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει».

Τι αποκάλυψε όμως η Δέσποινα Βανδή και άφησε άφωνη τη Σκορδά;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved