Media

Ελένη: Δε φαντάζεστε τι είδε στο instagram και έλιωσε στο γέλιο – Η παραγγελιά της (Video)

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη χάζευε στο instagram και έπεσε πάνω σε ένα βίντεο φίλων της και έλιωσε στο γέλιο!

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είναι γνωστό είναι λάτρης του instagram, και ιδίως το τελευταίο διάστημα χαρίζει στους αμέτρητους followers της αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

H Eλένη λοιπόν, όπως αποκάλυψε και η ίδια έπεσε πάνω σε ένα βίντεο που την πήγε πολλά χρόνια πίσω. Όταν ήταν μόνη της και είχε ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 και στον Πρωινό Καφέ!

Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής της: «Παιδιά, εγώ χθες έκατσα πρώτη φορά και έπεσα πάνω σε ένα βιντεάκι και η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Παντελής Καναράκης με γύρισαν πολλά χρόνια πίσω, όταν βγαίναμε έξω και λέγαμε τις χαζομαρούλες μας… Κάθισα και είδα το βίντεο και έλεγα «Τι λένε;» και γελούσα μόνη μου! Το μάθημα ήταν «Καμάκι» δηλαδή Greek καμάκι, πώς δηλαδή την πέφτει ένα αγόρι σε ένα κορίτσι… Να είστε καλά ρε παιδιά με κάνατε και γέλασα… Να είσαι καλά Νατάσα μου! Τα φιλιά μου Παντελάκο μου»!

Και αφού προβλήθηκε το χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνιστές τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Παντελή Καναράκη τους έστειλε μήνυμα και δείτε τι τους ζήτησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved