Το σόι σου: Ώρες αγωνίας για τον Βαγγέλη (Photos)
Media

Το σόι σου: Ώρες αγωνίας για τον Βαγγέλη (Photos)

To σόι σου: Ένα νέο επεισόδιο που θα φέρει περιπέτειες στην οικογένεια Χαμπέα!

Η Χαρούλα και ο Βαγγέλης είναι στο νοσοκομείο, με εκείνον να φαίνεται να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Κι ενώ τα παιδιά δεν νοιάζονται ιδιαίτερα, δεν ισχύει το ίδιο και για τη Μαρίζα και τον σύντροφο της.

Το μεγάλο ενδιαφέρον του τελευταίου για την υγεία του πεθερού του ανατρέπει τα πάντα.

Η Μαρίζα, η ξενιτεμένη δίδυμη αδελφή της Όλγας, αποφασίζει να έρθει εκτάκτως στην Ελλάδα για να κάνει έκπληξη στους γονείς της, που τους έχει και την έχουν επιθυμήσει.

Ωστόσο, τελικά, την έκπληξη της την κάνουν αυτοί. Συγκεκριμένα, οι γονείς της είναι στο νοσοκομείο και από τα μισόλογα που ακούει βγάζει το εξής συμπέρασμα: ο Βαγγέλης είναι στα τελευταία του.

Και δεν φτάνει που δεν της το είπε κανείς, τα αδέρφια της δεν δείχνουν να νοιάζονται ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών μαζί τους για τη στάση που κρατούν. Ευτυχώς, όμως, καταφτάνει από τη Γερμανία ο Φρίντριχ, με τα σπαστά ελληνικά του, να της συμπαρασταθεί αλλά και να γνωρίσει τον άρρωστο πεθερό του όσο προλαβαίνει.

Αργότερα, αποδεικνύεται ότι ο Βαγγέλης δεν είχε τίποτα, όμως μετά την έλευση του Γερμανού γαμπρού με το τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία του τα δεδομένα αλλάζουν.

Και αυτό γιατί αρχίζει να υποτροπιάζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved