MasterChef: «Την Σπυριδούλα δεν την έχουν ενοχλήσει τα αρνητικά μηνύματα. Αντιθέτως» (Photos)
Media

MasterChef: «Την Σπυριδούλα δεν την έχουν ενοχλήσει τα αρνητικά μηνύματα. Αντιθέτως» (Photos)

ΜasterChef: Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό που ήταν ο αρχικό του στόχος, έζησε όμως μια μοναδική εμπειρία που όπως όλα δείχνουν θα του ανοίξει αρκετές πόρτες στο χώρο της γαστρονομίας.

Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, αν όντως είναι ένα παρεξηγημένο πρόσωπο ενώ αποκαλύπτει πως δεν την έχουν ενοχλήσει καθόλου τα αρνητικά μηνύματα στα social media.

Θεωρείς ότι τα σχόλια για τη Σπυριδούλα είναι δικαιολογημένα ή τελικά είναι ένα πρόσωπο που έχει παρεξηγηθεί;
«Σίγουρα είναι πολύ τραβηγμένο όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορείς ούτε να μιλάς έτσι ούτε να σταυρώνεις έναν άνθρωπο, που βλέπεις στην τηλεόραση αλλά δεν τον γνωρίζεις προσωπικά. Κατ' αρχάς, δεν πρέπει να παθιαζόμαστε τόσο πολύ με κάτι που βλέπουμε στην τηλεόραση».


Τι θεωρείς ότι ήταν αυτό που έκανε η Σπυριδούλα και προκα¬λούσε τον κόσμο; Ποιο ήταν το λάθος της;
«Είναι πολύ εξωστρεφής άνθρωπος κι είχε έντονες αντιδράσεις, κάτι που ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει να το βλέπει στην τηλεόραση, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μπορεί αυτό να ενόχλησε, όπως και το γεγονός ότι έλεγε ότι είναι η Ελληνίδα "MasterChef". Εντάξει, έχει κάνει λάθη, αλλά είναι λογικό με τον εγκλεισμό, με την πίεση, άνθρωποι είμαστε, λυγίζουμε. Απλά δεν χρειάζεται να υπάρχει αυτό το σταύρωμα από τους έξω. Πιστεύω ότι πρέπει να το βλέπουμε λίγο ανθρώπινα και να δικαιολογούμε καταστάσεις».

Η ίδια πώς το έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό; Την έχει στενοχωρήσει;
«Δεν την έχει ενοχλήσει καθόλου, αντιθέτως. Στα social media έχει και θετικά σχόλια, και επίσης έχει και πολλές προτάσεις για δουλειά. Απ' ό,τι μου είπε, δεν την έχει επηρεάσει σε τίποτε. Όλα καλά!», αποκαλύπτει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Δείτε ποιος πρώην συμπαίκτης της έκανε αυτές τις δηλώσεις στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved