Media

The 2night Show: Β. Πορφυράκης: Η γνωριμία με τη Ματίνα Νικολάου και τα τρυφερά του λόγια (videos)

Gossip-tv Team

Ο τραγουδιστής Βασίλης Πορφυράκης που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του The 2night Show.

Με το που βρέθηκε απέναντι από τον παρουσιαστή, εκείνος τον ρώτησε για τη σχέση του με την τηλεοπτική παρτενέρ του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Για την παρέα», τη Ματίνα Νικολάου την οποία αγαπήσαμε ως «Βάνια».

Ο τραγουδιστής είπε για εκείνη: «Η σχέση μου με τη Ματίνα φέρνει τη σταθερότητα στη ζωή μου. Όταν ερωτεύεσαι κάνεις τη δουλειά σου ακόμα καλύτερη» ενώ αποκάλυψε και πώς γνωρίστηκαν. Όπως είπε, βρέθηκαν για πρώτη φορά σε κοινή παρέα και όπως είπε ο τραγουδιστής, «τα social media μας έφεραν πιο κοντά».

Ο Βασίλης Πορφυράκης επίσης μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε προσπαθώντας να μεγαλώσει ολομόναχος, χωρίς τη βοήθεια του πατέρα του, τα τρία του αδέλφια που ήταν πολύ μικρά όταν η μητέρα τους έφυγε από τη ζωή από λευχαιμία. «Τώρα έχω καλές σχέσεις με τον πατέρα μου. Τον έχω συγχωρήσει. Τον ευχαριστώ που λόγω των δυσκολιών έγινα δυνατός».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved