Θάνος Λέκκας: «Ο Κωνσταντίνος θέλει πολύ τη Ρόζα στη ζωή του»
Media

Θάνος Λέκκας: «Ο Κωνσταντίνος θέλει πολύ τη Ρόζα στη ζωή του»

Τον Θάνο Λέκκα, τον γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» που υποδύεται τον Κωνσταντίνο.

Ο ίδιος, μίλησε για το πώς προέκυψε η συγκεκριμένη συμμετοχή, ενώ αποκαλύπτει ποια κοινά στοιχεία έχει με τον ήρωα του.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στη σειρά του ΑΝΤΙ «Μην ψαρώνεις»;

«Πριν από ενάμιση χρόνο πήγαμε σε κάστινγκ διάφοροι άνθρωποι για τις καινούργιες παραγωγές του ΑΝΤ1. Δεν είχα πολλές προσδοκίες για αυτό, καθώς πολύ συχνά πηγαίνουμε σε ακροάσεις και δεν γίνεται τίποτα. Στην πορεία, με πήραν ξανά τηλέφωνο και το καλοκαίρι επικοινώνησαν μαζί μου πάλι και με ρώτησαν αν έχω κλείσει κάποια θεατρική δουλειά για του χρόνου, γιατί με είχαν στο μυαλό τους για μια σειρά που θα ξεκινούσε από τον Ιανουάριο. Έπειτα με κάλεσαν να ξαναπάω για ένα δοκιμαστικό για τη συγκεκριμένη σειρά, που πλέον ήταν στα τελικά στάδια. Εκεί ήταν ένας γλυκύτατος, υπέροχος άνθρωπος και πολύ συνεννοήσιμος, με μια κάμερα, που μου έλεγε:

«Ωραία, θέλω να το πάμε έτσι». Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι ήταν ο Πιέρρος Ανδρακάκος, καθώς δεν τον ήξερα καθόλου, και στο τέλος μου είπε πως ήταν καλυμμένος. Την επόμενη μέρα μου είπαν ότι θέλουν να είμαι στο «Μην ψαρώνεις» και συζητήσαμε πώς μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα μου».

Όταν σου ανακοίνωσαν από την παραγωγή ότι σε ήθελαν στη σειρά, τι σκέφτηκες;

«Εγώ παίζω στο θέατρο και γενικά για τους ηθοποιούς του θεάτρου η τηλεόραση πρέπει να είναι σωστή επιλογή, αν γίνει, γιατί σε δεσμεύει πάρα πολύ χρονικά και επίσης είναι μια μορφή έκθεσης που μένει. Επομένως, κάπως χρωματίζεσαι, σε ξέρει ο κόσμος από αυτό. Όχι ότι θεωρώ ότι με ξέρει αυτή τη στιγμή κάποιος για κάτι, αλλά έτσι γίνεται. Ήμουν, λοιπόν, αρκετά διστακτικός.

Πολλοί, μάλιστα, μου έλεγαν «Κάν' το προσεκτικά» και άλλοι «Δεν αξίζει τον κόπο». Ήμουν λίγο σε περίεργη φάση, αλλά τελικά αποφάσισα ότι μετανιώνουμε για τα πράγματα που δεν κάνουμε και όχι για αυτά που κάνουμε. Επίσης, το θέμα είναι πώς θα διαχειριστείς το κάθε πράγμα και πόσο θα το αφήσεις να σε επηρεάσει. Τελικά δέχτηκα και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Είναι μια πολύ ωραία συνεργασία και αυτό είναι το βασικό κυρίως που μετράει για μένα. Σίγουρα και η επιτυχία, αν υπάρχει, αλλά και η πολύ καλή ποιότητα των ανθρώπων».

Με τον ήρωα που υποδύεσαι, τον Κωνσταντίνο, έχεις κοινά στοιχεία;

«Έχω πολλά! Σπούδασα αρχικά Βιολογία, είμαι προσεκτικός, απόμακρος κάποιες φορές και φαίνομαι περίεργος. Αυτά κάπως αποτυπώνονται στον Κωνσταντίνο. Ήθελα να έχει κάτι το περίεργο. Ο Κωνσταντίνος βγάζει μια φροντίδα και ότι τα πράγματα αξίζουν να έχουν μια καλοσύνη. Αυτό το πιστεύω και εγώ. Ότι δηλαδή δεν χρειάζεται να προσβάλλεις τον άλλον, αλλά μπορείς να κάνεις το ίδιο με ευγένεια και τελικά να δείτε ότι συμφωνείτε σε όλα».

Ο Κωνσταντίνος τι συναισθήματα τρέφει για τη Ρόζα;

«Ο φουκαράς είναι πολύ μπερδεμένος γιατί είχε μια σταθερότητα, ένα πλάνο ζωής ότι θα ήταν με μια κοπέλα της τάξης του με την οποία είχαν γνωριστεί με έναν τρόπο που του ταίριαζε και ξαφνικά αλλάζουν τα πράγματα και βρίσκεται μαζί με ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει διαφορετικά και είναι καινούργιες σπίθες.

Η Τάνια γνωρίζει τον γείτονα, τον Λεωνίδα, ο οποίος της κάνει πολύ περισσότερο κλικ από ό,τι ο Κωνσταντίνος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τον Κωνσταντίνο και τη Ρόζα. Είναι κάτι καινούργιο, είναι ένας άνθρωπος με τεράστια όρεξη για ζωή, μάθηση και αντίδραση, κάτι που δεν είναι ο Κωνσταντίνος, και νομίζω ότι τη θέλει πολύ τη Ρόζα στη ζωή του. Την έχει ανάγκη ουσιαστικά, θα ήθελε να είναι μαζί, αλλά δεν ξέρει και τι σημαίνει το μαζί. Τη θαυμάζει, τον τσαντίζει λίγο, θέλει πολύ να την προστατεύσει, τον αφορά εξαιρετικά στη ζωή του η Ρόζα», λέει στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved