Αυτά είναι τα νέα oνόματα στην καινούργια σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες»
Media

Αυτά είναι τα νέα oνόματα στην καινούργια σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες»

Στην τελική ευθεία για το κλείσιμο του καστ οδεύουν οι «Αγριες μέλισσες»

Η νέα δραμα­τική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 είναι σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου και σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη, Θανάση Τσαμπάνη και Βίκυς Κουκούτση. Το πρωταγωνιστικό όνο­μα της «Ελέ­νης» δεν έχει ακόμη κλεί­σει.

Τη συμμε­τοχή τους στη σειρά συμφώ­νησαν τις προη­γούμενες ημέρες η Κατερίνα Διδασκάλου, η Θεοφάνια Παπαθωμά και ο Λε­ωνίδας Κακούρης. Ως γνωστόν, ήδη έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή ο Γιάννης Φερτής, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Χρήστος Πλαϊ­νής.

Για τις «Άγριες μέλισσες» θα στηθεί ολόκληρο χωριό με την πλατεία, τις γειτονιές και τα μαγαζιά του, αλλά και εσωτερικοί χώροι σπιτιών, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις για την αναπαράσταση της εποχής, που είναι πολλές. Το ρεπεράζ για να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι είναι σε τελική φάση, αφού τα γυρίσματα της πρόκειται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου.

Ήδη στα Σπάτα -στους εξωτερικούς χώρους του Κάπα Στούντιο του Καραγιάννη- ετοιμάζεται το πραγματικό χωριό εποχής. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στα κοστούμια.

Για να τηρηθούν τα υψηλά κριτήρια που επιθυμεί το κανάλι για την παραγωγή, ο ΑΝΤ1 έχει υποβάλει αίτημα για να ενταχθεί η σειρά στο πρόγραμμα επιδότησης οπτικοακουστικών παραγωγών του ΕΚΟΜΕ και να λάβει κρατική χρηματοδότηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved