#ΟPENekloges: Εδώ χτυπάει η καρδιά των εκλογών (photos)
Media

#ΟPENekloges: Εδώ χτυπάει η καρδιά των εκλογών (photos)

Βαδίζοντας προς την 7η Ιουλίου και τις Εθνικές εκλογές, το ΟΡΕΝ αφουγκράζεται τον παλμό της ελληνικής κοινωνίας και ενημερώνει για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, ενισχύοντας την ενημέρωση σε διάρκεια και περιεχόμενο.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σε συνέχεια των συνεντεύξεων του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος 7 με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο, το OPEN προγραμματίζει μια σειρά συζητήσεων με πολιτικούς αρχηγούς και πρωταγωνιστές της εκλογικής αναμέτρησης που θα προβληθούν μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές OPEN Mind, Τώρα Ό,τι Συμβαίνει, Ώρα Ελλάδος 5,30, Ώρα Ελλάδος 7 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, καθώς και live μέσα από online πλατφόρμες -το YouTube κανάλι του OPEN, το website tvopen.gr και τη σελίδα του OPEN στο facebook.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Μετά την πρώτη δημοσκόπηση της Alco για της εθνικές εκλογές που παρουσιάστηκε μέσα από το OPEN Mind με την Έλλη Στάη, ο σταθμός θα παρουσιάσει νέες δημοσκοπήσεις που θα προβληθούν μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με ανάλυση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Alco, Κώστα Παναγόπουλο.

Studio OPEN

Από την 1η μέχρι και τις 12 Ιουλίου καθημερινά στο OPEN, 10.00-13.00, θα προβάλλεται η έκτακτη εκπομπή Studio OPEN με την Αλεξία Τασούλη και τον Βασίλη Τσεκούρα, καταγράφοντας την επικαιρότητα, την προεκλογική δραστηριότητα και φιλοξενώντας πολιτικές συζητήσεις. Μετεκλογικά το OPEN Studio θα αποτυπώσει τις κινήσεις και τις ανακατατάξεις στο νέο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

EKTAKTEΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το OPEN θα έχει έκτακτες εκπομπές με πολιτικές συζητήσεις, ενώ θα γίνουν και ειδικές ενέργειες μέσα από τα κανάλια του OPEN στα social media, ενισχύοντας την αλληλεπίδραση με το κοινό.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την εβδομάδα πριν τις εκλογές, το καθημερινό κεντρικό δελτίο του OPEN θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, φιλοξενώντας συνεντεύξεις και συζητήσεις με πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

ΟΝLINE POLLS

Κατά την προεκλογική περίοδο το OPEN θα δώσει το λόγο στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από online polls, τα αποτελέσματα των οποίων θα προβληθούν και θα σχολιαστούν στις ενημερωτικές εκπομπές, αποτυπώνοντας τις θέσεις των πολιτών για θέματα που παίζουν καίριο ρόλο στην πολιτική επιλογή οδεύοντας προς τις κάλπες.

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ #ΟPENekloges

Την ημέρα των εκλογών, σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του OPEN θα καταγράφουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις της διαδικασίας, από τις 5.30 το πρωί μέχρι τη λήξη του εκλογικού μαραθωνίου στις 5.30 το επόμενο πρωί, με ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις. Αναλυτικά:

-05.30-10.00 «Τώρα ό,τι συμβαίνει: Εκλογές 2019»: Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική της ομάδα καλύπτουν από νωρίς το πρωί όλες τις εξελίξεις της διαδικασίας των εθνικών εκλογών.

-10.00-14.00 «Εκλογές 2019: Η ώρα της κάλπης»

10.00-12.00 Η Αμαλία Κάτζου και ο Βαγγέλης Γιακουμής θα μεταφέρουν το παλμό της εκλογικής διαδικασίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις.

12.00-14.00 Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος θα βρίσκονται στην καρδιά των γεγονότων με απευθείας συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο.

14.00-15.00 Δελτίο Ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα

-17.30 «Εκλογές 2019: Η ώρα της απόφασης»: Ο εκλογικός μαραθώνιος του ΟΡΕΝ με την Έλλη Στάη καταγράφει όλες τις εξελίξεις οδεύοντας προς την τελική ευθεία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, με καλεσμένους στο στούντιο δημοσιογράφους, σχολιαστές, προσωπικότητες και πρωταγωνιστές της εκλογικής αναμέτρησης. Στο στούντιο με την Έλλη Στάη και ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος για την παρουσίαση και ανάλυση του exit poll.

-«Εκλογές 2019: Τα αποτελέσματα»: μετά τη λήξη του εκλογικού μαραθωνίου και μέχρι την έναρξη της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 5.30» τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, θα μεταδίδονται τα αποτελέσματα των εκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών.

#OPENekloges

Εδώ χτυπάει η καρδιά των εκλογών

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved