Survivor: Ο κακός χαμός λίγο πριν τον τελικό - Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια (photos-video)
Media

Survivor: Ο κακός χαμός λίγο πριν τον τελικό - Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια (photos-video)

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Το αποψινό αγώνισμα προκάλεσε μεγάλη ένταση.

Οι άσπροι και οι μαύροι του Survivor μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κερδίσουν ένα σημαντικό έπαθλο φαγητού, ένα cake σοκολάτας κι έναν ελληνικό καφέ.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν και πολύ ομαλά. Συγκεκριμένα, ο Εμρέ ήρθε αντιμέτωπος με τον Οκάι, όμως έχασε με αποτέλεσμα δύο συμπαίκτες του να έρθουν σε μεγάλο διαπληκτισμό μαζί του.

Ο Εμρέ επέστρεψε στον πάγκο των μαύρων και ανέφερε ότι ο Μπόρα τον κατέκρινε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Μπόρα τότε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και απάντησε με έντονο ύφος σε εκείνον ότι το μόνο που κάνει είναι να λέει συνεχώς δικαιολογίες.

Είχε και συνέχεια...

Η κατάσταση όμως δεν έδειχνε να ηρεμεί, αφού κι ο Γιουσούφ εναντιώθηκε στον Εμρέ, κατηγορώντας τον ότι είναι απών. Ο Εμρέ τότε εξέφρασε το παράπονό του με αποτέλεσμα ο Γιουσούφ να βγει εκτός εαυτού και να του φωνάζει ασταμάτητα.

Τα πράγματα όμως δεν ηρέμησαν καθόλου, αφού ο Εμρέ και ο Μπόρα ήρθαν αντιμέτωποι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Εμρέ ηττήθηκε κι ο Μπόρα αντέδρασε πολύ εριστικά, με αποτέλεσμα ο Εμρέ να βγει εκτός εαυτού και να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τις αντιδράσεις τους...

Στο ακόλουθο βίντεο η ειρωνική αντίδραση του Μπόρα και ο εκνευρισμός του Εμρέ, κι όλα αυτά λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved