Media

Happy Day: Νέα κόντρα στη showbiz; Η παρεξήγηση και το άδειασμα on air (Video)

Gossip-tv Team

Happy Day: Παρεξήγηση ή νέα κόντρα στη showbiz; Τι έχει συμβεί; 

Ποιος παρεξηγήθηκε και γιατί; Εκείνη τονίζει ότι δεν τον άδειασε και δεν του τα έχωσε και εκείνος απλά είπε: «Δε με πας»!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρωινό και ρωτήθηκε με ποιον δεν θα ήθελε να κλειστεί στο ασανσέρ ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα στον Νίκο Μουτσινά και τον Δημήτρη Παπανώτα και εκείνη είπε τον Δημήτρη Παπανώτα μιας και δεν ταιριάζουν σα χαρακτήρες. Στη συνέχεια ο Παπανώτας έκανε διάφορα ποσταρίσματα σχετικά με την ατάκα της ηθοποιού δείχνοντας πως παρεξηγήθηκε.

Η Πηνελόπη που ενημερώθηκε για τις αναρτήσεις του Δημήτρη εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day πως δεν τον άδειασε, ούτε τον στόλισε, αφού ο Ουγγαρέζος στη στήλη του έχει αρκετή δόση χιούμορ…

Ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε θέση στον αέρα της εκπομπής Happy Day:: «Καλώς ήρθες Πηνελόπη στον κόσμο των media. Είπε μόνη της πως δεν είχαν σχέση τα δημοσιεύματα που ανήρτησα με την ουσία των λεγομένων της. Αυτό συνέβη και σε μένα Πηνελόπη. Για αυτό δεν με πας.

Θα έπρεπε να είναι προσεχτική και να ξέρει πως χρησιμοποιούμε τη γλώσσα. Τη ρωτάνε Λιάγκας, Μουτσινάς και Παπανώτας. Με ποιον δεν θα ήθελες να κλειστείς στο ασανσέρ και απαντάει: «Εύκολο είναι αυτό. Με τον Παπανώτα δεν θα ήθελα. Δεν ταιριάζουμε καθόλου».

Και υπογράμμισε: «Άκου και μένα που γνωρίζω ίσως καλύτερα τη γλώσσα από την Πηνελόπη. Θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουμε συστηθεί, που δεν συνέβη. Η δημόσια εικόνα μας πολλές φορές απέχει από την πραγματική. Αδικήθηκε η Πηνελόπη όπως αδικήθηκα και εγώ χιλιάδες φορές. Αλλά υπάρχει και ένα λεπτό σημείο όταν λέει πως είναι εύκολο αυτό. Αν έλεγε πως δεν με ξέρει θα είχε ένα επιχείρημα. Δεν είμαι πάνα βρακάκι για να με προσπερνάνε τόσο εύκολα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved