Survivor τελικός: Η μεγάλη ανατροπή που κανείς δεν περίμενε! (Videos)
Media

Survivor τελικός: Η μεγάλη ανατροπή που κανείς δεν περίμενε! (Videos)

Survivor τελικός: Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία ρίχνει αυλαία την Κυριακή, 30 Ιουνίου. Το ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στην τελική ευθεία και λίγο πριν το τέλος υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή που ουδείς περίμενε!

Όπως είχε γίνει γνωστό και πρώτο έγραψε το Gossip-tv.gr ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού επιβίωσης που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πριν 2,5 χρόνια με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και σάρωσε (τότε) ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 4 Ιουλίου.

Η προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών για τις 7 Ιουλίου όμως άλλαξε τα πλάνα της παραγωγής και του τηλεοπτικού σταθμού που μετέφεραν τον τελικό του Survivor για τις 30 Ιουνίου γιατί μετά στην prime time του καναλιού θα κυριαρχούν πολιτικές εκπομπές.

Όλοι ξέραμε μέχρι πριν λίγα 24ωρα ότι θα γίνει τελικά στις 30 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου… Όμως, τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν και τελικά ο μεγάλος τελικός του Survivor Ελλάδα – Τουρκία θα γίνει στην Τουρκία.

Και μπορεί όλα αυτά να τα ξέρουμε, όμως υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή! Ποια είναι αυτή;

Ο ημιτελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία, θα γίνει όχι το Σάββατο αλλά την Παρασκευή και θα είναι live! Ναι καλά διαβάσατε ο ημιτελικός του ριάλιτι θα γίνει αύριο, Παρασκευή 28/06 στην Τουρκία, και όχι Σάββατο που ήταν προγραμματισμένο το επεισόδιο! Βέβαια, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως μία μέρα πριν από τον ημιτελικό δεν έχει γίνει καμία διαφήμιση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο στα αποσπάσματα που ακολουθούν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved