Media

Αυτό για τον νικητή του Master Chef, Μανώλη Σαρρή, δεν το γνωρίζαμε! (video)

Gossip-tv Team

Το ότι ο Μανώλης Σαρρής ζει εδώ και χρόνια στην Πάρο όπου και μεγάλωσε με τους γονείς του, το γνωρίζαμε. Υπάρχουν όμως και δύο λεπτομέρειες για τη ζωή του που δεν τις γνωρίζαμε και ήρθε ο καιρός να τις μάθουμε. 

Στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου είδαμε την Κατερίνα Καραβάτου να ξεναγείται από τον φετινό νικητή του Master Chef, Μανώλη Σαρρή, στην πανέμορφη Πάρο που ο ίδιος γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή.

Ο Μανώλης λοιπόν, στο... οδοιπορικό του μας ξενάγησε σε όμορφες γωνιές της Παροικιάς και φυσικά πέρασε με την παρουσιάστρια και μία βόλτα από το μαγαζί της μητέρας του με σπιτικά γλυκά του κουταλιού και περίεργες σάλτσες μέσα σε βάζα.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, ο Μανώλης αποκάλυψε ότι είχε περάσει στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ότι είχε άρνηση να ασχοληθεί με τις σπουδές του καθώς ήθελε από μικρό παιδί να γίνει μάγειρας.

Ο Μανώλης οδήγησε την Κατερίνα και στο σχολείο όπου πήγε. Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε παρατσούκλι όταν ήταν μικρό παιδί αφού οι συμμαθητές και οι φίλοι του τον φώναζαν... Μπούμπη. Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved