Game of Thrones: Ρεκόρ με τις υποψηφιότητες της σειράς στα φετινά Emmy Awards-Έσπασε το προηγούμενο
Media

Game of Thrones: Ρεκόρ με τις υποψηφιότητες της σειράς στα φετινά Emmy Awards-Έσπασε το προηγούμενο

H σειρά φαινόμενο Game of Thrones που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια έσπασε το ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Emmy Awards 2019.

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα λάβουν χώρα τα φετινά βραβεία στο Los Angeles και οι υποψηφιότητες έχουν γίνει ήδη γνωστές, με το GOT να σπάει κάθε ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω σειρά δεν έχει ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις υποψηφιότητες αλλά… 32 παρακαλώ πολύ! Ναι πολύ καλά διαβάσατε! Το Game of Thrones σπάει το ρεκόρ και έχει κάνει… κατάληψη στις υποψηφιότητες, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του «NYPD Blue» που είχε συγκεντρώσει 26 υποψηφιότητες το 1994.

Ακολουθεί το «The Marvelous Mrs. Maisel» με 20 και το «Chernobyl» του HBO με 19 συμμετοχές στη λίστα των βραβείων.

Η HBO μάλιστα έχει συγκεντρώσει 137 υποψηφιότητες και το Netflix 117!

Το «Game of Thrones» διεκδικεί βραβείο σε οποιαδήποτε μεγάλη κατηγορία των τηλεοπτικών αυτών βραβείων, όπως και της καλύτερης δραματικής σειράς, ενώ έχει επίσης 10 υποψηφιότητες για τις ερμηνείες των ηθοποιών, µε τους Γκουέντολιν Κρίστι, Αλφι Αλεν, Σόφι Τέρνερ και Κάρις βαν Χούτεν να είναι στις πρώτες τους.

Τα 71α βραβεία θα έχουν άρωμα King’s Landing αναμφισβήτητα κι αν δε στεφθεί νικήτρια στις περισσότερες κατηγορίες ένα... «Dracaris» είναι αρκετό για τον Drogon να κάνει στάχτη και μπούρμπερη όλο το L.A!

Θυμηθείτε κάποια στιγμιότυπα από την αγαπημένη σειρά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved