Πέτα τη φριτέζα: Οι αποχωρήσεις που θα συζητηθούν και οι νέες αφίξεις στη σειρά (Photos)
Media

Πέτα τη φριτέζα: Οι αποχωρήσεις που θα συζητηθούν και οι νέες αφίξεις στη σειρά (Photos)

Μέσα στο επόμενο διάστημα οι κάτοικοι του Φτασμένου θα επιστρέψουν εκ νέου στον... τόπο του εγκλήματος, προκειμένου να κάνουν τα πρώτα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα».

H κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα», που βασίζεται σε ξένο φορμάτ παρουσιάστηκε με μια δυνατή ομάδα συντελεστών μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, με το τηλεοπτικό κοινό να την επιβραβεύει με υψηλό νούμερα τηλεθέασης.

Για αυτόν τον λόγο πολύ γρήγορα οι υπεύθυνοι του σταθμού έδωσαν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων, και ο Γιώργος Κρητικός με τον Μάκη Πιτταρα ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές με έναν στόχο, να χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, αλλά αυτή τη φορά υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Πανταζούδη.

Δείτε στη gallery ποια πρόσωπα αποχωρούν

Μπορεί δύο γυναίκες να φεύγουν από το Φτασμένο, ωστόσο δύο άλλες καταφτάνουν στο χωριό για να φέρουν τα πάνω κάτω.

Η Ζαμπέλα και ο Αλέκος κατάφεραν να πείσουν τον Αντρέα (Γιάννη Μπέζο) να τους μεταβιβάσει τη «Λαγουδέρα» και ό,τι άλλο είχε στο όνομα του. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, δεν χάνουν χρόνο και πουλάνε το οικόπεδο στους Ρώσους.

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved