«8 λέξεις»: Τα πρώτα πλάνα από την πολυαναμενόμενη σειρά του Γεωργίου είναι γεγονός (video)
Media

«8 λέξεις»: Τα πρώτα πλάνα από την πολυαναμενόμενη σειρά του Γεωργίου είναι γεγονός (video)

H νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου είναι γεγονός κι έτσι οι «8 λέξεις» θα μεταδοθούν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου λοιπόν αποφάσισε να μας δώσει μια μικρή γεύση από την σειρά, καθώς αποφάσισε να κοινοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πλάνα από τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε backstage υλικό από τις σκηνές που πρόκειται σε λίγο καιρό να δούμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ κι έτσι να εντείνει ακόμη περισσότερο την αγωνία του κοινού που αναμένει το νέο project εκείνου και των συνεργατών του Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου!

Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς…

Η πλοκή της σειράς έχει ως εξής:

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Ρώμη ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα συναντούν τον Οδυσσέα, ο οποίος τους προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής του. Εκεί, μία δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μιχαήλ, καθώς βλέπει έναν πίνακα που δείχνει τη σύζυγο του γυμνή.

Το γεγονός αυτό κάνει έξαλλο τον άντρα, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις. Στο μεταξύ, η μητέρα (Πέμη Ζούνη) των δύο αντρών, Μιχαήλ και Οδυσσέα, κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τις ισορροπίες. Ακόμη μία ιστορία που έχει τη δική της βαρύτητα είναι η σχέση του ζευγαριού (Απόστολος Γκλέτσος - Θάλεια Ματίκα) που δοκιμάζεται, με τη γυναίκα να προσπαθεί να σώσει το παιδί της από τον θάνατο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved