Είναι οριστικό! Με αυτό το κανάλι έκλεισε συμφωνία ο Acun (exclusive)
Media

Είναι οριστικό! Με αυτό το κανάλι έκλεισε συμφωνία ο Acun (exclusive)

Εδώ και αρκετό διάστημα είναι γνωστό ότι η εταιρία παραγωγής Acun Medya, του Acun Ilicali, έψαχνε το κατάλληλο κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί.

Ρεπορτάζ: Διονυσία Ζαπατίνα

Αφού πολλά ειχαν γραφτεί για τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στον Τούρκο παραγωγό και τον ΣΚΑΙ και αφού χθες ανακοινώθηκε και επίσημα πως δεν έκλεισε τελικά ούτε με τον ANT1, σήμερα το πρωί (18/7) έγινε το μεγάλο deal.
O Acun έκλεισε και πάλι στον ΣΚΑΙ, ένα κανάλι στο οποίο νιώθει ιδιαίτερη ασφάλεια μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα δούμε ό,τι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, συζήτησε με τα στελέχη του καναλιού και αποφάσισαν να κάνουν κάποιες μικρές τονωτικές αλλαγές, έτσι ώστε να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.


Όλα όσα θα δούμε...


Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, κανονικά στον αέρα θα βγει το μουσικό talent show «The Voice», μιας και οι υπεύθυνοι της παραγωγής θεώρησαν ότι είναι το καλύτερο «The Voice» που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και αποτελεί ένα «χαρτί» που δεν πρέπει να τίποτα να χαθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως Survivor δεν θα δούμε στις οθόνες μας την περίοδο 2019-2020, όπως επίσης δεν θα δούμε και το ριάλιτι αγάπης, Power of love.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα, θα προβληθεί κανονικά, ενώ συζητήσεις γίνονται ακόμα για το ριάλιτι μόδας, My style rocks.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved