Ο Μουτσινάς επιβεβαιώνει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και δε θα πιστεύετε με τον τρόπο (Photos)
Media

Ο Μουτσινάς επιβεβαιώνει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και δε θα πιστεύετε με τον τρόπο (Photos)

Tέλος Ιουνίου η εκπομπή «Για την παρέα» έριξε αυλαία δίχως όμως ο Νίκος Μουτσινάς να ανανεώνει στον "αέρα" το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του σταθμού.

Την ίδια ώρα οι φήμες ότι ο Νίκος Μουτσινάς αλλάζει τηλεοπτική στέγη και από το Open η εκπομπή του μεταφέρεται στον ΣΚΑΙ έδιναν κι έπαιρναν, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση.

Ακόμη κι όταν οι φήμες φούντωναν, εκείνος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στο Instagram είχε απλά ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

«Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος αυτής της γιορτής! Παιδιά, να το ξέρετε ότι Θα μου λείψει η επικοινωνία μας. Άντε να γεμίσετε μπαταρίες γιατί η χρόνια που έρχεται θα είναι εξαιρετική!!», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όμως η πρώτη κίνηση ότι ο παρουσιαστής αλλάζει τηλεοπτική στέγη έγινε από την καλή του φίλη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής «Για την παρέα» αποκάλυψε στην εκπομπή της Ναταλίας ότι ο Νίκος θα φύγει από το Open. Πριν λίγες ώρες όμως ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ίδιο.

Πώς;

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο φούντωσε τις φήμες για την μεταγραφή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved