Τηλεθέαση: Η σειρά που ξεπέρασε σε νούμερα και το Κωνσταντίνου και Ελένης! Έκανε 24,7%!
Media

Τηλεθέαση: Η σειρά που ξεπέρασε σε νούμερα και το Κωνσταντίνου και Ελένης! Έκανε 24,7%!

Εν μέσω καλοκαιριού, κάτι που μεταφράζεται σε... επαναλήψεις για την ελληνική τηλεόραση, μία σειρά κατάφερε να αγγίξει το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό για μεσημεριανή ζώνη, του 24,7%.

 

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει η αγαπημένη κωμική σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" να καταγράφει ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όμως φέτος είναι η σειρά άλλης αγαπημένης κωμικής σειράς για να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο λόγος για τη σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1. Αγαπήθηκε πολύ από το κοινό όταν πρωτοπροβλήθηκε και τώρα ήρθε και η... επανάληψη για να την κάνει ακόμα πιο αγαπητή στις καρδιές των τηλεθεατών.

Αρκεί μόνο να δείτε πώς διαμορφώθηκε ο πίνακας τηλεθέασης χθες για να διαπιστώσετε πως η συγκεκριμένη σειρά ήταν ο κυρίαρχος της μεσημεριανής ζώνης για τη συγκεκριμένη μέρα.

Δείτε τον πίνακα παρακάτω...

Μεσημεριανή ζώνη

ΣΚΑΙ: Online 5,9%
ΑNT1: Θα βρεις τον δάσκαλό σου 24,7%
STAR: Τρελή οικογένεια 11,2%
OPEN: Για την παρέα (Ε) 6,5%
ALPHA: Εντιμότατοι κερατάδες 10,6%
ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης 19,8%

Όπως μπορείτε να δείτε, η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης συνεχίζει να κάνει διψήφια νούμερα, παρά το γεγονός ότι την παρακολουθούμε ξανά και ξανά, χειμώνα καλοκαίρι τα μεσημέρια. Όταν όμως κάποια πράγματα είναι αυθεντικά, είναι αδύνατον να τα "ξεφτίσει" ο χρόνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved