Media

Ο Τριαντάφυλλος ξεσπά κατά της Φαίης Σκορδά – Οι απίστευτες ατάκες του on air! (Video)

Gossip-tv Team

O Τριαντάφυλλος ξέσπασε μέσα από την εκπομπή «Όλα Λάθος» κατά της Φαίης Σκορδά!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή τι έχει συμβεί!

Ο Τριαντάφυλλος έκανε ένα instastory με αφορμή την Νατάσα Θεοδωρίδου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς και έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας» και μέσα σε λίγα λεπτά το κατέβασε το insastory!

Το επόμενο πρωί η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στο Πρωινό και είπε ότι ήταν αγενές. Στη συνέχεια οι τραγουδιστής είπε ότι θα κινηθεί νομικά και η παρουσιάστρια δεν έδωσε συνέχεια!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε για την εν λόγω κόντρα με τη Φαίη Σκορδά και ο Τριαντάφυλλος είπε: «Η κα Σκορδά με κράζει χωρίς να βάλει το story που ανέβασα… Δεν πειράζει, όμως, ο δικηγόρος ο δικός μου τα έχει φτιάξει ωραία τώρα. Εγώ ξέρω ότι όταν λες κάτι για κάποιον, βάζεις αυτό που έκανε. Θέλω να πω για την κα Σκορδά ότι δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της. Μου έχει κάνει ποτέ καλό η κα Σκορδά για να μου κάνει τώρα ή θα με διαφημίσει; Οι μεγάλοι σταρ δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Γι’ αυτό η κα Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη, ούτε Ρούλα Κορομηλά. Δεν θα γίνει ποτέ! Δεν θα γίνει ποτέ! Αφού εγώ το κατέβασα, εσύ κα Σκορδά γιατί το ανέδειξες το θέμα; Πες μας γιατί το ανέδειξες»! Δείτε πώς αντέδρασε η ομάδα του "Όλα Λάθος" όταν άκουσε αυτά τα λόγια του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved