GNTM: Μεγάλη ανατροπή – Την περιμέναμε στην επιτροπή κι εκείνη αρνήθηκε (photos)
Media

GNTM: Μεγάλη ανατροπή – Την περιμέναμε στην επιτροπή κι εκείνη αρνήθηκε (photos)

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM είναι γεγονός με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά με ένα πρόσωπο που περιμέναμε στην καρέκλα του κριτή να έχει πει  τελικά «όχι» στη συμμετοχή του.

Πρόκειται για μια κυρία που το όνομά της έχει συνδεθεί με μεγάλες στιγμές της μόδας, καθώς έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες κι έχει πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις για καμπάνιες πολύ γνωστών και μεγάλων οίκων μόδας.

Δέχτηκε λοιπόν κρούση για guest εμφάνιση στο Greece’s Next top model, όμως έδωσε αρνητική απάντηση και μίλησε για τον λόγο που συνέβη αυτό.

Το «Greece’s Next top model» το παρακολουθείτε;

Ναι, φυσικά, το έχω δει πάρα πολλές φορές.

Και η γνώμη σας ποια είναι;

Μου αρέσει πάρα πολύ. Δύο άτομα που ξεχω­ρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να θέλω να θίξω τους υπόλοιπους, είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θεωρώ ότι έχει φοβερή αισθητική και είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Επίσης η Βίκυ Καγιά, την οποία γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την αγαπώ πάρα πολύ για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τη δι­ακρίνει.

Τι συμβουλές θα δίνατε στα νέα κορί­τσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

Είναι πολλά αυτά που θα τους έλεγα και πραγ­ματικά λυπάμαι πραγματικά που δεν πρόλαβα να πάω τώρα στο παιχνίδι γιατί θα ήταν σίγου­ρα πάρα πολύ ωραίο το συγκεκριμένο κομμά­τι της διδασκαλίας στην οποία θα συμμετείχα και τα παιδιά θα μάθαιναν πράγματα. Από την άλλη, βέβαια, μέσα από ένα γκεστ δεν μπορείς να δείξεις και πολλά πράγματα στα παιδιά.

Βοηθάει το συγκεκριμένο ριάλιτι τα κορίτσια να βρουν τον δρόμο τους στον χώρο της μόδας;

Πιστεύω πως ναι. Έχει πάρα πολύ καλά στοι­χεία και τους δείχνει μια πλευρά της δουλειάς που δεν θα τη ζούσαν. Τους μαθαίνει πώς να φωτογραφηθούν, πώς να περπατήσουν, πώς να συμπεριφερθούν κ.ά. Γενικά το «Greece’s Next top model» είναι ένα πολύ σωστά δομημένο παιχνίδι που δίνει τα σωστά εφόδια στα παιδιά για να προχωρήσουν.

Τι σας εντυπωσίασε στο πρόσφατο «GΝΤΜ»;

Με εντυπωσίασαν κάποια φωτο­γραφικά κόνσεπτ από τον Δημήτρη Σκουλό, τα οποία ήταν πάρα πολύ δυνατά.

Για ποια όμως πρόκειται και ποιος ο λόγος που αρνήθηκε την εν λόγω πρόταση;

Η απάντηση στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved