Γυναίκα χωρίς όνομα: Δύο εγκυμοσύνες και νέοι έρωτες φέρνουν ανατροπές (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Δύο εγκυμοσύνες και νέοι έρωτες φέρνουν ανατροπές (photos)

Η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» υπόσχεται αναπάντεχες αλλαγές.

Σχέσεις με πάθος, κόντρες και ίντριγκες, δραματικές ιστορίες και αλλαγές στη ζωή τους θα βιώσουν οι ήρωες.

«Κινητήριος δύναμη για άλλη μια φορά θα είναι ο έρωτας» εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου -η οποία συμμετέχει στη σειρά παίζοντας τον ρό­λο της Αλίκης-, επισημαίνοντας παράλληλα πως οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν θα φέρουν ανατροπές στη ζωή των ηρώων μας.

«Οι εξελί­ξεις θα είναι σαφέστατα πιο συνταρακτικές. Ήδη τα όρια τα ανθρώπινα, της τύχης μας, της θέλη­σης μας, των αναγκών μας, τα οποία μπήκαν σε κάποια αμφισβήτηση ως προς το πού μπορούν να φτάσουν, προ­χωρούν σε μια νέα διερεύνηση. Προχωράμε ένα βήμα παραπάνω αυτήν τη χρονιά στο ίδιο μοτίβο και πάλι, αλ­λά ισορροπώ­ντας στα όρια ανάμεσα στην ελευθερία, την αγάπη, την ανθρω­πιά, την αρρώ­στια. Αναφέρο­μαι στα όρια της πίστης που έχου­με σε αυτά που αγαπάμε, στους ανθρώπους που αγαπάμε, στους ανθρώπους που φέρ­νουμε στον κόσμο και στις διάφορες εκφάνσεις που έχει η αγάπη στη ζωή μας» αναφέρει χαρακτηριστι­κά η σεναριογράφος της σειράς, αποκαλύπτο­ντας τις πρώτες εξελίξεις των ηρώων της σει­ράς, παλιών αλλά και νέων.

Κάτια-Νίκος-Αργύρης

Στη ζωή της Κάπας (Μαριάννα Τσυμασάτου) εισβάλλει ένας άνθρωπος από το πα­ρελθόν με σκοτεινή προσωπικότητα. Δεν δείχνει το αληθινό του πρόβλημα, είναι ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος, γι' αυτό και είναι έτσι, αλλά παρουσιάζεται στους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το παρελθόν του σαν ένας άνθρωπος συμπαθητικός, κοινωνικός και ευχά­ριστος. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος (Κώστας Φαλελάκης) κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν, ένα δύσκολο παρελθόν μέσα στο οποίο εμπλέ­κεται και η Κάτια. Και έρχεται σε μια πολύ δύ­σκολη στιγμή της ζωής της θέλοντας να της προσφέρει αυτό που νομίζει ο ίδιος ότι είναι θετικό γι' αυτήν, εκπληρώνοντας μια δική του ανάγκη και δυσκολεύοντας πάρα πολύ τη δι­κή της ζωή. Ουσιαστικά της προσφέρει μια ζωή που η Κάτια δεν θα επέλεγε ποτέ και την ανα­γκάζει να υπάρξει μέσα στον δικό του κόσμο.

Ταυτόχρονα η Κάπα γνωρίζεται με τον Αργύρη που θα υποδυθεί ο Αλέξανδρος Σταύρου. Είναι ένας θετικός, ειλικρινής χαρα­κτήρας. Εχει και αυτός στη ζωή του περάσει διάφορα, αλλά τον έχει κερδίσει η θετική με­ριά της ζωής και όχι ο αρνητισμός. Είναι ένας άνθρωπος που θα βρεθεί στη ζωή της Κάτιας φέρνοντας της μια ισορροπία, ένα απόθεμα αγάπης. Μεταξύ τους θα δημιουργηθεί μια σχέση που θα περάσει από πολλές δυσκο­λίες γιατί από τη φύση της είναι μια σχέση που ενώ δεν θα έπρεπε, είναι απαγορευ­μένη. Σε βάθος χρόνου θα υπάρξει σχέση και •σίγουρα αυτοί οι δύο θα περάσουν από διά­φορες καταστάσεις. Η Κάτια βρίσκεται να μην έχει συμμάχους, να παλεύει μόνη της με πάρα πολλά αντίξοα πράγματα που φυτεύονται στη ζωή της από τον Νίκο.

Μαρίνα-Μιχάλης

Οι δύο ήρωες σκέφτονται να αποκτήσουν παι­δί το θέμα της Κάπας θα επηρεάσει τη ζωή της Μαρίνας (Ντόρα Μακρυγιάννη), θα μεί­νει πίσω η σχέση της με τη Μελίτη, γιατί θα προσπαθήσει να ανακτήσει τη σχέση της με την Κάτια και παράλληλα θα δημιουργηθούν κατα­στάσεις που θα φέρουν προβλήματα σε αυτή την τόσο όμορφη και αρμονική σχέση Μαρίνας - Μιχάλη (Θανάσης Πατριαρχέας) που ούτε κι οι ίδιοι τα περιμένουν. Ο Μιχάλης προχωράει επαγγελματικά σε κάτι καινούργιο με τον Γιώρ­γο, Εγκαταλείπει την καριέρα και κάνουν μαζί με τον Γιώργο μια νέα δουλειά.

Ρένα-Ανδρέας

Η Ρένα (Μαρκέλλα Παννάτου) θα μείνει έγκυος και αυτό την κάνει πολύ χαρούμενη και της δημιουργεί το άγχος να διατηρήσει την κύηση της. Από κει και πέρα έρχονται και άλ­λα προβλήματα στη ζωή της. Παρόλο που η ζωή της με τον Ανδρέα (Αντώνης Βλοντάκης) είναι αρμονική, είναι ένα όμορφο ζευ­γάρι ερωτευμένο που ξεπερνά τις δυσκολίες και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Θα ζήσουν μια ανατροπή για την οποία δεν υπάρχει γιατί και δεν υπάρχει απάντηση. Αλλά από κει και πέρα εκεί μπαίνει η πρόκληση της πίστης, της θέλη­σης και της αγάπης.

Ιωάννα

Είναι μια γυναίκα που έχει ήδη περάσει δοκι­μασίες όταν τη γνωρίζουμε. Η Ιωάννα (Δανάη Σκιάδη), που τη βλέπουμε αρκετά ταλαιπω­ρημένη από τη ζωή, έχει χάσει την ελπίδα, είναι πολύ μόνη, επιβιώνει δύσκολα, θέλει να κρατήσει το μωρό που είναι μέσα της, αλλά ξέρει ότι δεν έχει τη δυνατότητα, μια και αντιμετωπίζει οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

Δεν έχει κανέναν, το δίλημμα της είναι μεγάλο, δεν μπορεί να στραφεί στον πατέρα του παιδιού της και βρίσκει συμπαραστάτες της τη Ρένα, τη Μαρίνα και τον Γιώργο. Και από κει και πέρα συμβαίνει μια ανατροπή που ναι μεν της επιτρέπει να αποκτήσει τη δυνατότητα να μη δώσει το παιδί της. Στην πορεία όμως θα έρθει αντιμέτωπη με το δίλημμα να μείνει μόνη της, να διεκδικήσει τον πατέρα, να προσφέρει στο παιδί της μια οικογένεια. Αντιμετωπίζει έντονα διλήμματα και σε σχέση με το πώς θα χειριστεί το θέμα του παιδιού της. Θα τη δούμε να ερω­τεύεται και να την ερωτεύονται.

Η συνέχεια των εξελίξεων στις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved