Το ξέσπασμα του Νίκου Πολυδερόπουλου: «Όλα αυτά είναι ανοησιές»- Τι συνέβη; (photos)
Media

Το ξέσπασμα του Νίκου Πολυδερόπουλου: «Όλα αυτά είναι ανοησιές»- Τι συνέβη; (photos)

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το «Τατουάζ» όπου υποδυόταν τον Ορφέα.

Ο ρόλος του serial killer τον καθιέρωσε και θα τον ακολουθεί στην καριέρα του.

Την νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον βλέπουμε στον ΣΚΑΪ στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις».

«Φέτος θα είμαι στον Σκάι, στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Όχι στις “8 λέξεις”, αλλά σε ένα άλλο σίριαλ εβδομαδιαίο, που δεν μπορώ να ανακοινώσω ακόμα τον τίτλο. Θα παίζεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Είναι μία ωραία σειρά όπου και πάλι υποδύομαι έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Κάπως περίεργο» είπε σε συνέντευξή του στο Down Town της Κύπρου.

Κάποιοι σχολίασαν ότι ο serial killer της Κύπρου είχε εμπνευστεί από τον ρόλο του Ορφέα στο «Τατουάζ» και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Θα σκοτώνεις πάλι, όπως έκανες στο «Τατουάζ»; Θα υποδύεσαι τον δολοφόνο;

«Όχι, δεν θα κάνω τον δολοφόνο. Αλλά ίσως τύχει να σκοτώσω. Όχι από μίσος, δεν θα έχει μένος ο ρόλος μου. Θα γίνουν πολλές συγκρούσεις. Όμως δεν θα έχει σχέση με τον Ορφέα του «Τατουάζ».

Πιστεύεις ότι ήταν άδικο που παρομοίασαν τον Ορφέα στο «Τατουάζ» με τον serial killer της Κύπρου;

«Ε, καλά, αυτό εννοείται! Ήταν μία τεράστια υπερβολή και δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό! Από πού κι ως πού να εμπνεύστηκε, όπως είπαν κάποιοι, ο serial killer της Κύπρου, από τον «Ορφέα» και να πήρε στοιχεία από αυτόν; Αφού αυτά τα έκανε δύο και τρία χρόνια πριν καν προβληθεί η σειρά! Ανοησίες και δεν δίνω βάση πλέον. Το τόσο, έγινε τόσο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved