8 Λέξεις: Ερωτικά διλήμματα και πολιτικές σκευωρίες στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ (photos)
Media

8 Λέξεις: Ερωτικά διλήμματα και πολιτικές σκευωρίες στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ (photos)

H νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου πρόκειται να συναρπάσει.

Μία συναρπαστική ιστο­ρία αγάπης, γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλε­κτάνη, που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων.

Ο ΣΚΑΙ εμπλουτίζει το πρόγραμμά του από το φθινόπωρο με σειρές μυθοπλασίας και τι καλύτερο από το να πάρει στο δυναμικό του τρεις καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της τηλε­οπτικής μυθοπλασίας: τον σκηνοθέ­τη, παραγωγό και ηθοποιό Αντρέα Γεωργίου, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και ηθοποιό Κούλλη Νικολάου, που με τις σειρές τους «Μπρούσκο» (ΑΝΤ1) και «Το τατουάζ» (ΑLΡΗΑ) ανέβασαν ψηλά τον πήχη στις καθημερινές σει­ρές και καθήλωσαν το κοινό. Φέτος έρχονται να μας παρουσιάσουν τη νέα τους τηλεοπτική πρόταση στη νέα τους επαγγελματική στέγη.

H ΙΣΤΟΡΙΑ

8 Λέξεις
8 Λέξεις

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μα­ριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες θα φέρουν οι «8 λέξεις» στις οθόνες μας. Άνθρωποι που μέχρι χθες ζούσαν ανίδεοι για τα αποτελέσματα των επιλογών τους... Δεσμοί αίματος που θα δοκιμαστούν σε ακραίες συνθή­κες ... Ζευγάρια που στήριξαν την ευτυχία τους σε ένοχα, ανομολό­γητα μυστικά... Πολιτικά πρόσωπα που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ψεύτικη δημόσια εικόνα τους...Ένας έρωτας που θα κάψει τα πάντα στο πέρασμα του... Ο Οδυσσέας έζησε έναν παθιασμένο έρωτα με την Ηλιάνα, που όμως δεν κράτησε. Τα χρόνια περνούν και τώρα η Ηλι­άνα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αδελφό του, τον Μιχαήλ.

Ο Οδυσσέας έχει καλλιτεχνι­κή φύση και, ως ζωγράφος, είναι ρομαντικός. Δεν έχει καμία σχέση με τον Μιχαήλ, που είναι πολιτικός, με πολλά μυστικά, αλλά και μια παράνομη σχέση με τη Ρωξάνη, με την οποία έχουν και παιδί. Ηλιάνα και Οδυσ­σέας βρίσκονται και πάλι μαζί και το πάθος τους φουντώνει.

Μόνο «8 λέξεις» έχουν ειπωθεί ανάμεσα στούς βασικούς ήρωες και καθε­μία από αυτές βάζει τα θεμέλια μιας ιστορίας που θα ανατρέψει τα γεγονότα όπως τα ήξεραν όλοι μέχρι σήμερα. Το αύριο γι' αυτούς θα γίνει αβέβαιο, τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο και γεμάτο ερωτική έξαψη, πάθος και όνειρα, που τώρα δείχνουν πιο πιθανό από ποτέ να πραγμα­τοποιηθούν. Κάθε ήρωας καλείται να κάνει μια καινούρια επιλογή, να βγάλει τη μάσκα του και να δείξει το αληθινό του πρόσωπο.

Αυτές οι «8 λέξεις» θα παραμονεύουν σε κάθε απρόσμενη στροφή της ζωής τους. θα πρέπει να τις ερμηνεύσουν, εάν θέλουν να ανα­καλύψουν το «κλειδί» αυτής της περιπέτειας! Παίζουν: Ανδρέας Γεωργίου, Δανάη Παππά, Πέμη Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Ιτέφανος Μιχαήλ, Γιώρ­γος Παρτσαλάκης, Θά­λεια Ματίκα, Χαρπίνη Ηλιάδου, Νέλη Αλκά-οη, Στέλιός Φύτρος, Τζούλια Ντ' Ερίκο, Ιφιγένεια Τζόλα,'Ελλη Κυριακίδου και Ιάσονας Παπαματθαίου.

Αντρέας Γεωργίου

«Από πάντα, όσο θυμά­μαι τον εαυτό μου, θυ­μάμαι να κάθομαι και να κοιτάω ψηλά, να κοιτάω τα αστέρια και να κάνω όνειρα. Να βάζω στόχους. Από τότε δεν σταμά­τησα να το κάνω ποτέ. Έτσι και τώρα, κοίταξα για πολλές ώρες τον ουρανό και σκέφτηκα. Μαζί με τη Βάνα και τον Κούλλη σκεφτήκαμε πολύ και αποφασίσαμε ότι θα εμπιστευτούμε το ένστικτο μας, σε ένα timing που υπήρξε ανάγκη ανανέωσης και δημιουργικής γιορτής.

Είμαι στην ευχάριστη Θέση να φωνάξω με ενθουσιασμό ότι αυτή η γιορ­τή ξεκινάει στον ΣΚΑΙ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, που θα προβάλει τις "8 λέξεις" μαζί με ένα εβδομαδιαίο σίριαλ, που θα βγει αργότερα μέσα στη χρονιά. Το κίνητρο μας είναι πάντα η αγά­πη του τηλεθεατή και φυσικά ο στόχος μας είναι να τον ταξιδέ­ψουμε, νσ του δώσουμε εικόνα,, να του δώσουμε συναίσθημα, νa του δώσουμε παραμύθι. Όλοι λατρεύουν τα παραμύθια, γιατί αισθάνονται και πάλι παιδιά. Στο δικό μας παραμύθι αυτές οι "8 λέξεις" θα μπουν στις ζωές των ηρώων μας και θα τους αλλά­ξουν για πάντα. Γιατί φέτος όλα αλλάζουν, στον ΣΚΑΙ».

Βάνα Δημητρίου

«Κάθε καινούριο σίριαλ είναι ένα καινούριο ταξίδι, που ελπίζουμε να μας οδηγήσει σε έναν ακόμα μανικό προορισμό. Με το τηλεοπτικό κοινό συνταξιδιώτη σε αυτή τη νέα μας περιπέτεια. Αυτή τη φορά το "καράβι" μας είναι ο ΣΚΑΙ και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με ένα κανάλι που εκτιμώ και παρακο­λουθώ και ως τηλεθεάτρια τόσο στο ενημερωτικό όσα και στο υπόλοιπο πρόγραμμα του.

Ανυπομονώ γι’ αυτή την καινούρια συνεργασία και εύχομαι μαζί με τον Αντρέα μου, τον Κούλλη μου και τον ΣΚΑΙ να οδηγηθούμε στον πιο όμορφο προορισμό. Στην αγάπη και στην αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού, που θα αγαπήσει, αν τα κα­ταφέρουμε, και τις "8 λέξεις" όσο ης αγαπάμε ήδη και εμείς».

Κούλης Νικολάου

«Και τώρα στον ΣΚΑΙ! Μέσα σε "8 λέξεις" και σε δρόμους άναρχης διάστασης και δημιουργίας τύπου "Ρομπέν των δασών" (εγώ Θα έλεγα Ρομπέν των ονείρων), μαζί με ενέργειες συνεργατών, όπως είναι ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου. Το σύμπαν για ακόμα μια φορά συνωμοτεί και μας δίνει το δικαίωμα να δοκιμάσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και τις προσδοκίες μας, που δεν είναι άλλες από την πεποίθηση και την επιθυμία μας να φτιάχνουμε σίριαλ για τους ανθρώπους που μας αγάπησαν και για αυτούς που θέλουμε να μας αγαπήσουν μέσα από τον μύθο και την αλήθεια, σαν αποτύπωση αυτού που είμαστε. Εύχομαι από τη νέα τη­λεοπτική σεζόν όλα όσα μας έδεσαν να γίνουμε καθημερινή συνήθειο στους τηλεθεατές της νέας μας στενής, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ» είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved