Γνωστή ηθοποιός επιστρέφει σε σειρά του Alpha- Δεν πάει ο νους σας πώς της έγινε η πρόταση! (Photos)
Media

Γνωστή ηθοποιός επιστρέφει σε σειρά του Alpha- Δεν πάει ο νους σας πώς της έγινε η πρόταση! (Photos)

Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετό καιρό. Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πώς της έγινε η πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε σειρά του Alpha!

Η ηθοποιός επιστρέφει και θα την δούμε σε σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Αστέρια στην Άμμο».

Ισχύει ότι φέτος επιστρέφεις τηλεοπτικά;

«Ναι, θα κάνω τηλεόραση. Θα είμαι στα «Αστέρια στην Άμμο» τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Είναι βασισμένο το σενάριο, επάνω στο βιβλίο της Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη. Θα είναι ωραία δουλειά. Μου έτυχε λίγο καρμικά, ήταν περίεργη η είσοδός μου στη σειρά» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο «TV Μανία» και στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Τι εννοείς; Πώς έτυχε;

Καθόμουν ένα βράδυ κι έβλεπα την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου ήταν καλεσμένος ο Ανδρέας Γεωργίου. Τόσα χρόνια έβλεπα τις σειρές του κι έλεγα «μα τι ωραίες δουλειές. Θέλω κι εγώ να παίξω εκεί!». Δεν γινόταν. Εκείνο το βράδυ το ξαναείπα. Έβλεπα τον Ανδρέα και μου άρεσε. Την επόμενη ημέρα το πρωί, ήμουν στο σπίτι κι έκανα κάποιες δουλειές. Εκεί που καθόμουν, χτυπά το τηλέφωνο και ακούω: «Η κυρία Βογιατζάκη; Γεια σας, είμαι ο Κούλλης Νικολάου!», «Πείτε μου ότι με παίρνετε για δουλειά;», του λέω. «Ναι!» μου απαντά. Εντάξει, πέταξα από τη χαρά μου! Έβαλα τα γέλια και του εξήγησα το όλο στόρι που προηγήθηκε και γελούσαμε μαζί. Τελικά οι ουρανοί ήταν ανοιχτοί.

Τι ρόλο θα κάνει στη σειρά του Alpha και για ποια ηθοποιό πρόκειται δείτε την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved