Νίκος Αναδιώτης: Η θεατρική περιοδεία, η πρόταση από το Happy Day και το μεγάλο όνειρο (photos)
Media

Νίκος Αναδιώτης: Η θεατρική περιοδεία, η πρόταση από το Happy Day και το μεγάλο όνειρο (photos)

Ο Νίκος Αναδιώτης κάνει θέατρο και περιοδεία, την οποία απολαμβάνει. Ωστόσο, ενδέχεται να τον δούμε στην tv και  συγκεκριμένα στην εκπομπή «Happy Day».

Ο ίδιος αποκαλύπτει λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα δηλώνει τι είναι αυτό που του προσφέρει γέλιο, τι τον θυμώνει. Ακόμη, αναφέρει αν έχει απωθημένα και ποια είναι τα όνειρά του.

Πώς αισθάνεστε που το καλοκαίρι σας βρίσκει σε περιοδεία με την παράσταση «Η πεντάμορφη και το τέρας»;

Χαίρομαι που αυτή η παράσταση συνεχίζει την περιοδεία που ξεκινήσαμε τον χειμώ­να. Είναι μια παράσταση που την έχουμε αγαπήσει όλοι μας.

Πώς είναι για έναν ηθοποιό να βρί­σκεται σε περιοδεία για τις ανάγκες μιας παράστασης;

Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και την απολαμβάνω. Το μόνο αρνητικό εί­ναι που λείπω από την οικογένεια μου αρ­κετές ημέρες. Κατά τα άλλα χαίρομαι πάρα πολύ την παράσταση γιατί βλέπω ότι υπάρχει και μεγάλη ανταπόκρίση από το κοινό και επίσης είμαι ακόμη πιο χαρούμενος γιατί γνωρί­ζω την πανέμορφη Ελλάδα μας και έχω πάει σε σημεία που δεν έχω ξαναπάει ποτέ στη ζωή μου.

Μεγαλώσατε με αυτό το παραμύθι;

Ως αγόρι μπορεί να μην ήταν το αγαπημένο μου, αλλά γνώρι­ζα την ιστορία του και χαίρομαι που οι μετέπειτα γενιές εξακο­λουθούν να το αγαπούν, να το σέβονται και να θέλουν να το γνωρίσουν.

Τι σας συγκινεί περισ­σότερο στη συγκεκριμένη παράσταση;

Το πιο συναρπαστικό στοι­χείο της παράστασης είναι όταν στο τέλος που βγάζου­με το ακουστικό, και εγώ που υποδύομαι το τέρας αλλά και η Ευγενία Τσαούση που υποδύεται την πεντάμορφη, καθόμα­στε και βγάζουμε φωτογραφίες με τα παιδάκια Είναι πολύ συγκι­νητικό να βλέπεις με πόση λαχτάρα μας παρατηρούν και προσπαθούν να καταλάβουν πώς το τέρας έχει γίνει πρίγκι­πας και ότι έχει τελειώσει η παράσταση κι εγώ είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα.

Είστε ένας από τους ηθοποιούς που τολμά, πειραματίζεται. Ο κόσμος που σας συναντά τι σας λέει;

Αν είναι κάποιος νεαρός, θα μου πει «πό­σο σε πάω». Κάποιος που έχει οικογένεια θα μου πει «είσαι ο αγαπημένος της κό­ρης μου, σε παρακολουθούμε οικογενεια­κώς, μπράβο σου, συνέχισε έτσι». Ενώ άλ­λοι πάλι μου λένε ότι είμαι πιο ωραίος από κοντά

Τηλεοπτικά έχετε δεχτεί προτάσεις για εκπομπές; Σκέφτεστε να επιστρέ­ψετε;

Ναι, συζητώ μια πρόταση από την εκ­πομπή «Happy Day» του Αlpha. Αν θα προχωρήσει η πρόταση αυτή, θα το γνωρίζω και εγώ και εσείς μέσα στον επόμενο μήνα.

Ποια είναι η σχέση σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Εχω καλή σχέση. Φροντίζω να εί­μαι κατά το δυνατόν ενεργός.

Το μεγαλύτερο απωθημέ­νο σας...

Απωθημένα δεν έχω στη ζωή μου να σας πω την αλήθεια Ονειρεύομαι καθημερινά, ούτε μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ είμαι πάρα πολύ καλά. Ονειρα απλώς κά­νω. Ολα τα υπόλοιπα τα αφή­νω στον Θεά Tύχη.

Τι σας κάνει να σκάτε στα γέλια;

Οι έξυπνες κουβέντες που κά­νω με δικούς μου ανθρώπους.

Τι σας θυμώνει;

Οταν πιάνω τον εαυτό μου να είναι ανυπόμονος και να μην έχει την κατάλληλη υπομονή για να αντιμετωπίσει κάτι. Τα βάζω με τον εαυτό μου.

Αν δεν ήσασταν ηθοποιός, τι δουλειά θα θέλατε να κάνετε;

Οταν ήμουν στην εφηβεία για να με πάρει ο ύπνος έβλεπα τον εαυτό μου σε ένα γεμάτο στάδιο να παίζει ποδόσφαιρο. Αθλητής θα ήθελα να ήμουν από μικρός.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved