Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Elif: Άφαντη η Τουγτσέ, νεκρός ο Νετζντέτ (photos)
Media

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στην Elif: Άφαντη η Τουγτσέ, νεκρός ο Νετζντέτ (photos)

Με δάκρυα στα μάτια, η Ελίφ επι­στρέφει από το σχολείο γιατί έχει μείνει πίσω στα μαθήματα και οι συμμαθητές της την κοροϊδεύ­ουν.

Η Μελέκ την παρηγορεί και της λέει πως πολύ σύντομα θα αναπληρώσει τα κενά. Η Τουγ­τσέ, επίσης, στηρίζει την Ελίφ και είναι θυμωμένη που κορόι­δεψαν την αδελφή της.

Η Ελίφ δεν θέλει να πάει στο σχολείο την επόμενη μέρα και η Μελέκ της το επιτρέπει για μία και μοναδική φορά. Το πρωί, όμως, η μικρή έχει αλλάξει γνώμη και περιμένει πώς και πώς να πάει στο σχολείο.

Χαρά και δηλητήριο

Η Μελέκ φοράει ακόμα το κολιέ που της είχε χαρίσει ο Κενάν όταν παντρεύτηκαν. Και οι δύο θυμού­νται εκείνες τις ημέρες. Η Ελίφ και η Τουγτσέ κάνουν γρήγορα τα μαθήματά τους, γιατί θέλουν να έχουν ελεύθερο χρόνο για να πάνε στον κινηματογράφο.

Η Ιντζί είναι και εκείνη πολύ χαρούμενη που μένει μαζί τους στο κτήμα. Η Αλιγέ και η Ράμπια έχουν γίνει φίλες και χαίρονται που το σπίτι επιτέλους είναι ήρεμο και γεμάτο χαρά και γέλια.

Ο Βεϊσέλ έχει αναρρώσει πλήρως και έχει βρει δουλειά. Η Τουλάι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δουλειά της στο κτήμα. Η Φεριντέ έχει όλη μέρα μαθήματα και διαγωνίσματα και συναντάει τους φίλους της για να μελετήσουν όλοι μαζί.

Ο Μουράτ νιώθει άσχημα επειδή έχει μείνει πίσω από τη Φεριντέ, όσον αφορά την εκπαίδευση του. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζονται να πάνε στη σχολή τους, αλλά ο Κενάν ζητάει από τον αδελφό του να μείνει μαζί του για μια επαγγελ­ματική συνάντηση, για μια νέα δουλειά.

Η Μελέκ λέει στην Αλιγέ πως θέλει να φύγει από το κτήμα με την Ελίφ και εκείνη της ζητάει να μείνει. Η Μελέκ επιμένει, αλλά η Αλιγέ της προτείνει να μιλήσει πρώτα στον Κενάν. Εκείνος δεν μπορεί να αντισταθεί στην επι­μονή της Μελέκ. Όταν η Μελέκ παίρνει την Ελίφ για να φύγουν, η Τουγτσέ θέλει να τις ακολουθήσει. Ο Κενάν συμφωνεί, και η Ελίφ με την Τουγτσέ είναι πολύ ευτυ­χισμένες, που θα μείνουν μαζί.

Η Αρζού μαθαίνει τα νέα και γίνε­ται έξαλλη. Η Γκόντζα κάνει μια προσφορά στον Ιρφάν και εκείνος δεν μπορεί να της αρνηθεί. Ο Ερκούτ επισκέ­πτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και του λέει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Γκό­ντζα. Οι γείτονες της Αρζού και της Ασουμάν αισθάνονται άβολα επειδή μένουν στο κτίριο δύο γυναίκες μόνες.

Η Ζεϊνέπ παίρνει το δίπλωμα οδήγησης και είναι πολύ χαρούμενη. Μοιράζεται με τις φίλες της τα καλά νέα. Ανεβά­ζουν μια φωτογραφία όλες μαζί στα δοοίαΐ ΐϊΐεάία, δείχνοντας το δίπλωμα της φίλης τους. Ο Κοράι βλέπει πως η Ζεϊνέπ πήρε δίπλωμα και αποφασίζει να χαλά­σει το αυτοκίνητο της.

Στη συνέ­χεια, καθώς η Ζεϊνέπ επιστρέφει στο κτήμα, χαλάει το αυτοκίνητο της. Ο Κοράι προσφέρεται να τη βοηθήσει, δήθεν ότι περνούσε τυχαία από το σημείο εκείνο. Ενώ εκείνος κοιτάζει τη μηχανή του αυτοκινήτου της, η Ζεϊνέπ αποφα­σίζει να καλέσει οδική βοήθεια. Ο Κοράι προσφέρεται να την πάει στο σπίτι της και η Ζεϊνέπ δέχεται, αγνοώντας τις προθέσεις του.

Η απαγωγή

Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως δεν θα κρύβει άλλο τα αισθήματα του για εκείνη. Η Τουγτσέ και η Ελίφ παίζουν στην αυλή. Η Ελίφ μπαί­νει για μια στιγμή μέσα για να φάει κάτι, αλλά όταν επιστρέφει στην αυλή δεν υπάρχει πουθενά η Τουγτσέ! Αμέσως ενημερώνει τη Μελέκ καντον Κενάν και οι τρεις τους αρχίζουν να την αναζητούν. Η Αρζού έχει πάρει την Τουγτσέ και πηγαίνουν στο σπίτι όπου μένει με την Ασουμάν.

Η Τουγτσέ χαίρεται όταν βλέπει την Ασου­μάν, αλλά εκείνη ξαφνιάζεται από την παρουσία της μικρής. Ο Κενάν είναι θυμωμένος με τη Μελέκ επειδή επέμενε να φύγει από το κτήμα. Η Τουλάι πηγαί­νει και όταν μαθαίνει ότι λείπει η Τουγτσέ, τρελαίνεται από αγω­νία. Ο Κενάν καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρης του στην αστυνομία, ενώ ενημερώνει και τον Σελίμ. Όλοι στο κτήμα ανη­συχούν.

Η Αρζού λέει στην Τουγτσέ να μην απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις της Ασουμάν. Η Τουγ­τσέ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο, ούτε γιατί μένουν με την Ασουμάν, αλλά είναι χαρούμενη επειδή είναι κοντά στη μαμά της και την Ασουμάν. Η Αρζού προ­ειδοποιεί την Ασουμάν να μην πλησιάζει την Τουγτσέ και εκείνη της λέει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της και πως θα φύγει μόλις βρει ένα νέο μέρος να μεί­νει.

Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως δεν είπαν στον πατέρα της ότι είναι μαζί και εκείνη της λέει ψέματα, πως τον έχει ειδοποιή­σει. Η Ασουμάν συνειδητοποιεί πως ο Κενάν δεν ξέρει ότι η Τουγτσέ είναι μαζί με την Αρζού. Αργότερα, η Ασουμάν παίζει ένα παιχνίδι με την Τουγτσέ, αλλά η Αρζού εκνευρίζεται και μιλάει άσχημα στην Τουγτσέ. Η μικρή είναι πολύ στενοχωρημένη.

Σχέδιο εξόντωσης

Ο Σερντάρ νιώθει άβολα με την εμμονή της Γκόντζα με τα χρή­ματα, ενώ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Τουγτσέ. Όταν η Γκόντζα του λέει πως μπορούν να πάρουν μαζί τους την Τουγτσέ, εκείνος της απαντά πως πήγε πριν από μία εβδομάδα στο κτήμα και είδε πως η Τουγ­τσέ είναι χαρούμενη εκεί και δεν θέλει να ταράξει άλλο τη ζωή της.

Ο Ιρφάν δίνει στην Γκόντζα να υπογράψει τα χαρτιά μεταβίβα­σης της περιουσίας του Νετζντέτ στο όνομα της, αλλά για να ολο­κληρωθεί η διαδικασία χρειά­ζονται και την υπογραφή του Νετζντέτ. Ο Ιρφάν λέει στην Γκόντζα πως θα το χειριστεί εκείνος. Ο Νετζντέτ υπογράφει τα έγγραφα, νομίζοντας πως πρό­κειται για κάτι άλλο. Ο Ερκούτ υποψιάζεται πως ο Ιρφάν και η Γκόντζα κάτι σχεδιάζουν και πηγαίνει στη φυλακή να ενημε­ρώσει τον Νετζντέτ. Εκεί, όμως, μαθαίνει πως το προηγούμενο βράδυ κάποιος κρατούμενος μαχαίρωσε στο στήθος τον Νετζντέτ και πέθανε!

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved